Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi ideig tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi ideig tart a fellángolás? Teljesen össze vagyok zavarodva! Bövebben lent!

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, aki teljesen felkavarta az életem.Azt gondoltam csak fellángolás, aztán ahogy jobban megismertem ez az érzés csak egyre erősödött, olyan szinten, hogy soha életemben ennyire intenzív, magával ragadó érzést nem éreztem, mintha elvesztettem volna a józan eszem! 'Ő' mágnesként vonz magához, és nem tudok ellen állni ennek az érzésnek ami a hatalmába kerített! Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, nem beszélünk többet, mert nem bonyolódhatunk egymásba ennél jobban. Az óta eltelt jópár hét, azt reméltem, hogy ez idő alatt, ha fellángolás volt az egész akkor elmúlik, de sajnos egyáltalán nem szűnt hanem inkább csak fokozódott, folyamatosan rá gondolok, nem tudom kiverni a fejemből, vele kelek-vele fekszem. Boldogsággal tölt el ha eszembe jutnak a közös emlékeink, és még többet szeretnék! úgy érzem ketté török! Egyszerűen nem értem magam! Azt is érzem, hogy ő is ugyanúgy küszködik, mint én! Szerintetek ha csak fellángolás ez az érzés, akkor mennyi idő amíg elmúlik?

2022. márc. 6. 19:59
A kérdező szavazást indított:
Szerelem
Fellángolás
Még több időre van szükség, hogy kiderüljön mi ez
15 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem bonyolódhattok egymásba?
2022. márc. 6. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi az az oka, hogy nem beszélhettek többé?
2022. márc. 6. 20:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem lehet jövőnk, kapcsolatban vagyunk mind2en. Bonyolúlt...
2022. márc. 6. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ezt csak te gondolod túl, idealizálod őt. Ha annyira nagy lenne az összhang akkor mindent megtennétek hogy együtt legyetek. De a langyos szar jobb mindkettőtöknek.
2022. márc. 6. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Ja hát kapcsolatban vagytok?

Nem szereted eléggé a párod...

2022. márc. 6. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogok álszenteskedni, voltam a helyzetedben, és bizony egyet értek a 4-essel..

Én meguntam ezt a helyzetet, 2 év alatt nem tudtam túl lenni rajta, mert előkerült a lángolás amikor találkoztunk, csak ideiglenesen volt jobb.

Én úgy döntöttem, hogy kizárom az életemből. Eltelt még 1-2 év, nem érzek semmit, sőt, nem illünk össze. Ő ma is úgy néz rám, vagy lopva tekint rám, csak engem már nem érdekel.

Aki tiszteli magát, az előbb utóbb fogat összeszorítva lép, a maga/kapcsolata érdekében. Évek is elmehetnek a semmire.

É valóban, ha valaki lépni akar, akkor az lép. Ezt ne felejtsd el.. Más 20 év házasságból is lép.. Lehet valaki gyáva, de a csiki-csuki az biztosan csak tönkretesz és elveszi az életed.

2022. márc. 6. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen egyértelmű. Azért feszülsz meg érte ennyire mert elérhetetlen és az mindig vonzóbb mint az ami adott. Megértem hogy jó érzés rá gondolni és nem hiszem hogy ez egyhamar el fog múlni , főleg így hogy nem beszéltek mert ez csak tovább fokozza az elérhetetlenségét a dolognak. Tényleg bonyolultnak hangzik a dolog. Szerintem Érdemes lenne lépni valamit a másik felé , pl megkérdezni hogy ő mit érez mert akkor legalább vége az agyalásnak
2022. márc. 6. 20:32
 8/12 A kérdező kommentje:
6os, köszönöm a válaszod, elgondolkodtató! A mi esetünkben annyira friss ez az egész, hogy tényleg jobb csírájában elfojtani, de nagyon nehéz! Még így is, hogy nem tartsuk már a kapcsolatot, nem beszélünk.
2022. márc. 6. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, mindketten kapcsolatban éltek, nem pedig házasságban, és gyerek sincs.

Nem fog szépen hangzani, amit mondok, de így van. Ebből a helyzetből igazából nincs akadálya, hogy lépjen, ha valóban komolyat akar tőled. Sőt, aki komolyat akar, 20 év házasság után is lép, ahogy előttem is írták.

2022. márc. 6. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonló helyzetben, csak ott egyedül én voltam kapcsolatban. Baromi sokat őrlődtem, rohadt nehéz volt, és azt kell mondanom, ha valóban akarsz valakit, akkor lépni fogsz (léptek mindketten). Én kiléptem nagyon hosszas önvizsgálat után. Az exemmel is sokat beszélgettünk, mert sosem bírtam a szemébe hazudni. Adtam esélyt, hogy felfrissítsük, megmentsük a kapcsolatot, mert befele akartam nézni. Nem sikerült, rájöttünk, hogy ez így nem megy. És nem is fog menni. Az önvizsgálat alatt pedig rájöttem, hogy a jónak hitt kapcsolat sosem volt valójában jó, egyikünk sem volt igazán boldog, és a másikban megtaláltam azt, ami hiányzott.

Neked is az önvizsgálatot javaslom. Akkor is, ha nem ezzel az emberrel akarod folytatni az életed, mert egy ilyen válság rámutathat egy csomó dologra a párkapcsolatodban, ami nem működik vagy nem jól. És akkor lehet javítani vagy ha nem megy, lehet jó szívvel dobbantani.

2022. márc. 6. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!