Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi ideig tart a fellángolás? Teljesen össze vagyok zavarodva! Bövebben lent!
Ja hát kapcsolatban vagytok?
Nem szereted eléggé a párod...
Nem fogok álszenteskedni, voltam a helyzetedben, és bizony egyet értek a 4-essel..
Én meguntam ezt a helyzetet, 2 év alatt nem tudtam túl lenni rajta, mert előkerült a lángolás amikor találkoztunk, csak ideiglenesen volt jobb.
Én úgy döntöttem, hogy kizárom az életemből. Eltelt még 1-2 év, nem érzek semmit, sőt, nem illünk össze. Ő ma is úgy néz rám, vagy lopva tekint rám, csak engem már nem érdekel.
Aki tiszteli magát, az előbb utóbb fogat összeszorítva lép, a maga/kapcsolata érdekében. Évek is elmehetnek a semmire.
É valóban, ha valaki lépni akar, akkor az lép. Ezt ne felejtsd el.. Más 20 év házasságból is lép.. Lehet valaki gyáva, de a csiki-csuki az biztosan csak tönkretesz és elveszi az életed.
Ha jól értem, mindketten kapcsolatban éltek, nem pedig házasságban, és gyerek sincs.
Nem fog szépen hangzani, amit mondok, de így van. Ebből a helyzetből igazából nincs akadálya, hogy lépjen, ha valóban komolyat akar tőled. Sőt, aki komolyat akar, 20 év házasság után is lép, ahogy előttem is írták.
Én is voltam hasonló helyzetben, csak ott egyedül én voltam kapcsolatban. Baromi sokat őrlődtem, rohadt nehéz volt, és azt kell mondanom, ha valóban akarsz valakit, akkor lépni fogsz (léptek mindketten). Én kiléptem nagyon hosszas önvizsgálat után. Az exemmel is sokat beszélgettünk, mert sosem bírtam a szemébe hazudni. Adtam esélyt, hogy felfrissítsük, megmentsük a kapcsolatot, mert befele akartam nézni. Nem sikerült, rájöttünk, hogy ez így nem megy. És nem is fog menni. Az önvizsgálat alatt pedig rájöttem, hogy a jónak hitt kapcsolat sosem volt valójában jó, egyikünk sem volt igazán boldog, és a másikban megtaláltam azt, ami hiányzott.
Neked is az önvizsgálatot javaslom. Akkor is, ha nem ezzel az emberrel akarod folytatni az életed, mert egy ilyen válság rámutathat egy csomó dologra a párkapcsolatodban, ami nem működik vagy nem jól. És akkor lehet javítani vagy ha nem megy, lehet jó szívvel dobbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!