Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi ideig tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi ideig tart a fellángolás? Teljesen össze vagyok zavarodva! Bövebben lent!

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, aki teljesen felkavarta az életem.Azt gondoltam csak fellángolás, aztán ahogy jobban megismertem ez az érzés csak egyre erősödött, olyan szinten, hogy soha életemben ennyire intenzív, magával ragadó érzést nem éreztem, mintha elvesztettem volna a józan eszem! 'Ő' mágnesként vonz magához, és nem tudok ellen állni ennek az érzésnek ami a hatalmába kerített! Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, nem beszélünk többet, mert nem bonyolódhatunk egymásba ennél jobban. Az óta eltelt jópár hét, azt reméltem, hogy ez idő alatt, ha fellángolás volt az egész akkor elmúlik, de sajnos egyáltalán nem szűnt hanem inkább csak fokozódott, folyamatosan rá gondolok, nem tudom kiverni a fejemből, vele kelek-vele fekszem. Boldogsággal tölt el ha eszembe jutnak a közös emlékeink, és még többet szeretnék! úgy érzem ketté török! Egyszerűen nem értem magam! Azt is érzem, hogy ő is ugyanúgy küszködik, mint én! Szerintetek ha csak fellángolás ez az érzés, akkor mennyi idő amíg elmúlik?

2022. márc. 6. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kellemesen csalódtam a gyakori népében ma reggel: nem láttam egy "ennek vége, hagyd el" szintű hozzászólást sem.

Nem tudom, hogy szerelem, vagy fellángolás, vagy bármi más, de nem is fontos. Amit ez a helyzet mutat, hogy neked valami hiányzik, amit látni vélsz ebben a másik emberben. Ez a fajta vonzalom szinte sosem a vonzó emberről szól, hanem rólad, ezért - ahogy előttem is mondták - magadra reflektálj, ne a fickóra. Lehet, hogy a végén azt dobja ki a gép, hogy neked tényleg a másik ember való, bár a tapasztalatom nem egészen ez.

Én is misztifikáltam már túl kolléganőt, azt hittem, ilyen összhang nem is létezik. Ő egyszerűen csak kielégítette egy - számomra addig ismeretlen - lelki szükségletemet, amitől fantasztikusan éreztem magam a társaságában, és nem tudtam kiverni a fejemből.

A lényeg, hogy miután rendbejöttem magammal, azonnal leomlott ez a rózsaszín függöny. Nem volt az a lány egyáltalán különleges, csak véletlen ott vakart meg, ahol nekem viszketett. Ha már nem viszketett, a lány is csak egy lány maradt.

Hogy ez egy múló fellángolás, vagy szerelem, igazából az dönti el, hogy te tudod e, neked mi és hol viszket. Ha rájössz, és a jelenlegi kapcsolatodban is meg tudják neked vakarni, akkor elmúlik a szerelem/fellángolás. Ha nem, akkor megmarad.

2022. márc. 7. 09:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Amugy tényleg még nem volt a hagyd el, lépj túl, ne foglakozz vele, ne agyalj annyit, élj stb.
2022. márc. 7. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!