Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi ideig tart a fellángolás? Teljesen össze vagyok zavarodva! Bövebben lent!
Kellemesen csalódtam a gyakori népében ma reggel: nem láttam egy "ennek vége, hagyd el" szintű hozzászólást sem.
Nem tudom, hogy szerelem, vagy fellángolás, vagy bármi más, de nem is fontos. Amit ez a helyzet mutat, hogy neked valami hiányzik, amit látni vélsz ebben a másik emberben. Ez a fajta vonzalom szinte sosem a vonzó emberről szól, hanem rólad, ezért - ahogy előttem is mondták - magadra reflektálj, ne a fickóra. Lehet, hogy a végén azt dobja ki a gép, hogy neked tényleg a másik ember való, bár a tapasztalatom nem egészen ez.
Én is misztifikáltam már túl kolléganőt, azt hittem, ilyen összhang nem is létezik. Ő egyszerűen csak kielégítette egy - számomra addig ismeretlen - lelki szükségletemet, amitől fantasztikusan éreztem magam a társaságában, és nem tudtam kiverni a fejemből.
A lényeg, hogy miután rendbejöttem magammal, azonnal leomlott ez a rózsaszín függöny. Nem volt az a lány egyáltalán különleges, csak véletlen ott vakart meg, ahol nekem viszketett. Ha már nem viszketett, a lány is csak egy lány maradt.
Hogy ez egy múló fellángolás, vagy szerelem, igazából az dönti el, hogy te tudod e, neked mi és hol viszket. Ha rájössz, és a jelenlegi kapcsolatodban is meg tudják neked vakarni, akkor elmúlik a szerelem/fellángolás. Ha nem, akkor megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!