Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mind a két fél között elmúlt az a bizonyos fellángolás egy teljesen lezárt kapcsolat után. Na az olyankor még kialakulhat újra?
A kérdés viszonylag egyszerű!
Teszem fel van egy nő és van egy férfi. A nőnek nagyon tetszik a férfinak a stílusa a viselkedése és hát mindene.
Tehát szerelmes a nő a férfiba!
Ezt ha egy szóban kellene megfogalmaznom akkor ez a szó a “fellángolás” lenne.
Na de ha össze kerülnek ezzel a férfival és ez a “fellángolás” és (vagy) szerelem egyszer csak szimplán elmúlik(egy bizonyos együttélési idő után) a nő részéről ahogy minden egyéb is(kapcsolatból kilépés után kötődés stb) akkor ez a fellángolás ez a szerelem ez a vágy és egyebek még újra felébreszthető egy nőben vagy ez már ilyenkor teljesen végleg megszűnt és szerte foszlott??
Miközben a nő más valakibe szerelmes.
Azaz hogyan lehet ebben az esetben elérnie a férfinak hogy ne legyen közömbös a nő részére??
Ha mind a két félben kihunyt a románc akkor ki akarja visszahozzni?
A règi pasi miért akarná a nőt, aki másra csorgatja a nyálát?
Az a férfi voltam én akibe a nő szerelmes volt anno.
Viszont ez a kémia dolog 1év 7honap együttélés után elmúlt teljesen!
A nő talált mást akire úgy néz most mint anno rám.
Viszont a mostaninak nem kell csak szexre kellett neki de annyira oda van/volt érte hogy így is bele ment a kapcsolatba a nő!
Részemről pedig akárhogyan is titkolom de érzek iránta meg mindig.
Hiába volt más is de ez az érzem nem múlik! Soha nem volt ehhez hasonlóban részem és ezért érdekelne a válasz.
Sajnos vonz engem a teste a viselkedése reggel az ő gondolatával kelek este vele fekszem. Ez már 1éve megy lassan és nem bírom már tovább!
Elmúlt, mert elmúlt ezt el kell fogadni. Nem jobb lenne egy olyan nő akinek te vagy a világ közepe?
Mit akarsz egy nőtől, aki lealázta magát is, meg téged is csakhogy valaki töltő edénye legyen? Az én szememben az ilyen exeim lettek a földel egyenlőek. Ha elszùrta elszúrta. Ne legyen visszatáncolás.
Hát ha általános vagy gimiben ismerkedtetek, akkor van esély.
De felnottkent semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!