Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a hirtelen fellángolást? Teljesen felkavar és megijeszt.
5. éve vagyok párkapcsolatban, volt már válság, de igazából rendben van minden.
Munka miatt szétváltunk, hétvégén vagyunk együtt. Mielőtt ez nem történt meg, teljesen kivoltam, nem akartam elmenni. Most már pedig úgy érzem, hogy világot látok az új helyen, és egyáltalán nem gáz.
Első héten kiszúrtam egy égből pottyant angyalt, de nem igazán foglalkoztam vele.
Aztán.. kiderült, hogy 1 témán dolgozunk, elkezdtünk tárgyalni, és hát egyre szimpatikusabb lett belsőleg is. Másik csattanó: 1 helyre járunk haza, azaz együtt jövünk megyünk..(+ egy megyéből jöttunk)
3.: teljesen kinyílt nekem, rám ír, beszélgetünk.
Teljesen kikészít, nem tudom kiverni a fejemből, a legjobb lett volna, ha elkerüljük egymást, de így hozta a sors, nem örülök, hogy pont velem történt így.
nem így hozta a sors, hanem te alakítod így.
tarthatsz tőle távolságot, járhatsz egyedül haza, munkán kívül nem vagy köteles vele beszélgetni.
a hűség döntés kérdése.
Erre érdekelnének engem is a válaszok, bár meglepődnék, ha lenne itt bármiféle építő, elgondolkodtató, segítő szándékú megnyilvánulás.
De az tény, hogy a hűség, hogy meddig mész el, döntés kérdése. Az érzelmem viszont ennél bonyolultabbak.
Nekem ha volt is fellángolásom (mert volt, nem vagyok szent), egy határt nem léptem át: nem tettem olyat, amit a párom előtt titkolnom kellett és soha nem hazudtam neki.
Aztán szép lassan elhalt a fellángolás, mert ahogy megismertem a másikat jobban, kiderült, hogy az újdonságon kívül nem tud többet nyújtani a páromhoz képest, sőt... Így hosszú távon még jót is tett a kapcsolatomnak.
Nem gondolnám, hogy én alakítom így. Hazamenni később nem szeretnék, ha rám ír, akkor válaszolok, de én nem keresem.
Várok.
nem értem, miért kéne együtt utaznotok.
nem megy más busz, vonat?
de ha egy járművel is utaztok, nem kell mellé ülni.
most áttolod és kívülre helyezed a felelősséget:
1. a lány a hibás, miért ír, miért keres
2. a sora a hibás, miért alakul így
vedd már észre, h. elsősorban te vagy a felelős, a saját életedért és a párkapcsodért csakis te.
magadat teljesen paszív szerepbe mutatod be: te csak vársz, te nem lépsz...
nem a francokat nem.
tedd fel a kérdést, a bnőd tud arról, h. levelezel munkán kívül is ezzel a csajjal?
ill. megmutatnád neki miket írsz neki, vállalható?
tud arról a párod, h. együtt jöttök-mentek?
sztem a válasz nem, nem, nem.
és ez a gáz, h. a titokképzés már beindult, máris van egy másik életed, amiről a párod nem tud.
jav.
2. SORS a hibás... lol
paSszív
Úristen. Na azért érzem magam nagyon jól most egyedül, mert látom sok ember értelmezésében a hűség azt jelenti, hogy ilyen hegylakó üzemmódban elbarikádozom magam mindenkitől, aki él és mozog, főleg ha ellenkező nemű.
Járjak egyedül haza, rajta kívül senkivel se beszélgessek, csak ő létezik a világban. Elárulom az ilyen kis komplexusos egyéneknek, hogy ha ilyen mértékben bekorlátozzák a párjukat, akkor az ideig-óráig működik, aztán pedig kifejezetten kontraproduktív lesz, tehát lehet, hogy ő nem is akart volna ilyeneket, de a tiltás miatt elnyomás pont kiváltja belőle azt, hogy végre akar más emberekkel is interakcióba lépni.
Kérdésre a válaszom, ami szigorúan a saját véleményem: Igen, létezik hűség, de az, hogy valakire ránéztél, megtetszik, ne adj isten bele is szeretsz.. Hát ez van, ilyen az élet. Hiába van valaki párkapcsolatban, nem mondja senki, hogy kötelező azzal az emberrel maradni életed végéig. Mérlegelj, hogy mi az erősebb. A szeretet, a kötődés a párod iránt vagy esetleg annyira erős ez az új dolog. Hagyj még egy kis időt, aztán gondold át. Legyél önző, helyetted senki nem lesz boldog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!