Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szerelem és a fellángolás között? Mennyi idő kell a szerelem kialakulásához?
A fellángolásnak a rózsaszín köddel együtt vége lesz és mivel amúgy a testiségen kívül nem nagyon illenek össze a felek ez hamar bekövetkezik.
A szerelem az mikor a rózsaszín köd tovább tart, majd ha el is száll és meglátjuk a párunk hibáit nem rohanunk világgá ordítva hogy “uramatyám ki ez a gyökér, és hogy nem láttam ezt eddig”, hanem kisebb horderejű ellentétek állnak fenn, amiket közösen megoldanak.
Az igazi szerelemhez szerintem sok.
Bár ismerek kivételt,akik két hét megismerkedés után összeköltöztek,3 gyerekük van és nagyon jól megvannak.
Hát nekem például szerelem volt az amikor 8 hónapos terhesen a kedvesem rendszeresen becsatolta a szandálomat mert már nem fértem hozzá.
(Nem lehetett csak úgy belebújni, mert akkor nem tartotta volna stabilan a bokámat.)
Fellángolás az, amikor ma a mögém állt a sorba egy férfi akit igyekeztem elkerülni a boltban, mert olyan elpirulós-pihegős hatással volt rám a jelenléte is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!