Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ennek az oka? Szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ennek az oka? Szerelem vagy fellángolás?

Figyelt kérdés

Valakibe fokozatosan beleszerettem. Egy időszak volt amikor nagyon intenzív volt az érzés, mindig ő volt az első gondolatom miután felébredtem, este elalvás előtt is, napközben is sokszor rá gondoltam, szexuálisan is vonzódtam hozzá, az egész személyisége tetszett szóval emberileg is. Egy idő után ez alábbhagyott és már csak kevesebbet gondoltam rá. Valamennyire szerettem is volna elfojtani az egészet. Ezután azt hittem, hogy elmúlt az érzés mert még kevesebbet gondoltam rá és nem éreztem, hogy bele lennék esve vagy szexuális értelemben vágynék rá. Pár napja meg megint az van, hogy sokat gondolok rá, reggel is, este is, ma már reggeltől estig. Ha csinálok valamit, el vagyok valamivel foglalva még akkor is eszembe jut vagy ha nem is rá gondolok közbe de előtte és utána igen. És sajnos fantáziálni is szoktam róla. :(

Mi ez az egész? Rám ez nem jellemző mert mindig ha szerelmes voltam valakibe akkor volt egy időszak amíg bele voltam zúgva de előtte és utána nem. A mostani meg valamikor nagyon intenzív, aztán lecsillapodik, aztán megint kezdődik.

Ebben lehet, hogy az is szerepet játszik, hogy sajnos reménytelen az ügy szóval ezért igyekszem is elterelni a gondolataim és elnyomni az érzéseim de van amikor nem fojtom el, olyankor van az, hogy olyanokra gondolok ami úgyse történik meg.

2021. nov. 2. 15:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez így kevés infó!

Volt köztetek valós szexuális kapcsolat? Milyen gyakran találkozol vele? Miért reménytelen az ügy? Így nem lehet kitalálni, hogy ez csak valami plátói dolog lehet-e?

2021. nov. 2. 16:04
 2/23 A kérdező kommentje:

Inkább plátóinak mondanám Sosem volt köztünk szexuális kapcsolat.

Azért reménytelen az ügy mert ő nem akar kapcsolatot. Szerintem nemcsak velem nem hanem mással sem de az mindegy.

Szeret engem de nem kapcsolat céljából.

2021. nov. 2. 16:07
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nincs min töprengeni.

Nincs vele dolgod, nem is lesz.

Nyiss más férfi felé.

2021. nov. 2. 16:58
 4/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt csak mondani könnyű. Lehet, hogy velem nem stimmel valami de mióta beleszerettem azóta úgy érzem, hogy ha nyitottabb is lennék más férfival, ha másnak a párja lennék akkor csak egy pótlék lenne. Ahelyett akibe teljesen beleszerettem.
2021. nov. 2. 17:05
 5/23 anonim ***** válasza:
50%

Itt jön képbe a tudatosság, ami egy csomó "tudod, hogy..."-ból áll:

Tudod, hogy nem lehet belőle semmi, tudod, hogy ez rossz neked, tudod, hogy sérülsz érzelmileg emiatt, tudod, hogy ezzel gátolod a jövőbeli boldogságodat.

A listát folytathatnám, de ha van benned minimális önismeret és tudatosság, akkor képes vagy lassabban / gyorsabban (érzelmi intelligencia függvénye) túllépni egy reménytelen szerelmen. Az érzelmileg felnőtt ember ismérve az, hogy nem fut olyan szekér után, ami nem veszi fel.

2021. nov. 2. 17:11
 6/23 A kérdező kommentje:

És mi kell ahhoz, hogy túllépjek rajta?

Csak határozzam el magam és akkor már menni fog?

A múltkor már azt hittem kiszerettem belőle de most már megint bele vagyok zúgva.

2021. nov. 2. 17:20
 7/23 anonim ***** válasza:

Igazából azt kell elhatároznod, hogy igenis vagy elég értékes a viszonzott szerelemhez, a törődéshez, vonzódáshoz és akitől ezeket nem kapod meg, az nem érdemes a te szerelmedre (nem haragról van itt szó, csak arról, hogy nem ölsz érzelmeket olyan emberbe, aki nem vevő rá, hanem azt keresed, aki igen). Apró változtatásnak tűnik de hosszú távon óriási különbségeket tapasztalsz érzelmileg.

A gyakorlati része pedig abból áll, hogy lefoglalod magad, csinálod, amit szeretnél (én pl. konditerembe járok sokat, konkrét célokkal), barátaiddal tölthetsz időt, rokonokkal esetleg felfrissíted a kapcsolatot, ha megkopott (én egyik tesómmal kezdtem újra haverkodni sok év kihagyás után)

Röviden és tömören: Lefoglalod magad úgy, hogy jól érzed magad. Esetleg közben találkozol egy férfival, aki bejön és mielőtt észrevennéd, túlléptél a viszonzatlan szerelmen.

2021. nov. 2. 17:24
 8/23 anonim ***** válasza:
25%
irány a pszichológus!
2021. nov. 2. 17:37
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

ő doki, vagy a gyári melós, akit meg akarsz lepni?

lásd tegnapi/mai kérdéscunamik

2021. nov. 2. 17:38
 10/23 anonim ***** válasza:
46%

#7 tök jók ezek a foglald le magad tanácsok, meg tudatosítsd, hogy többet érdemelsz, nem szeretheted, stb. De szerintem aki igazán szeretett valakit, nem fog tudni gombnyomásra, semmilyen tudatossággal túllépni. Ennél már csak az engedd el a még nagyobb nesze semmit fogd meg jól tanács.

Persze nem lehuzni akarlak, tok jok es jogos amit írsz.

Viszont személy szerint 1 éve próbálok az általad javasolt módszerrel tullepni egy viszonzatlan szerelmen. Olyan szinten lefoglalom magam, hogy néha majd összeesek a fáradtsagtól, minden napom betablazva, aktív feladatokkal és pihenésekkel, sokszor a baratoknak is "sorszámot kell húzniuk". Mégis, semmit nem valtozott ahogy iránta érzek, pedig azóta nem egy randin vagyok túl és jelenleg is van par férfi a kozelemben, akiről tudom, hogy szívesen nyitna felém. Szerintem mindent megtettem, de ez jutott, ugy vagyok vele, jobb igy, mint felszines szerelemnek hitt kapcsolatokbol ugrálni ki-be, amikor 2 honap mulva mar ott is a következő :)

2021. nov. 2. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!