Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki? (Bövebben lent)

Figyelt kérdés

Egyszerüen nemtudok kiigazodni már rajta. Mikor személyesen találkozunk semmi jelét nem adná annak ,hogy tetszenék neki viszont mikor pl messengeren beszélgetünk vagy videochatelünk akkor viszont erre utalo megjegyzéseket tesz. Pl. "Jegyezd meg ,hogy egy lányon mindig a haját nézem meg elöször" ez pl tegnap hangzot el. És most totál össze vagyok zavarodva. Még soha nem volt barátom pedig 18 éves vagyok. Az még hozzájön ,hogy erősen molet vagyok és attol félek ,hogy ez taszitja és ezért csak online ilyen velem mert a személyiségem viszont tetszik neki. :( sajnos egy betegség miatt vagyok túlsulyos amin nem tudok sajnos változtatni. Az önbizalmam meg zéró mivel tavaly ismerkedtem egy srácal aki teljesen tönkretet érzelmileg.

Én nagyon vonzodom ehhez a bizonyos sráchoz már már azt mondanám hogy szeretem de egyszerüen nem értem. :(

2020. jan. 19. 01:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokan csak a játékszert fogják látni Benned, légy nagyon jó megfigyelő, és emberismerő.

Biztos nem lehet változtatni az egészségeden?

Ma már szinte mindenre van megoldás, és még elég fiatal vagy.

2020. jan. 19. 05:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud valóéletben flörtölni, sajnos a mai emberek nagy része csak billentyűhuszár és fotelharcos.
2020. jan. 19. 09:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Terraformálni akar. Ne hagyd! Magyarán szerintem át akar alakítani külsőleg mert ugy valoszinuleg nem de belsőre lehet. Bár szerintem inkább taszító ez a mondat. Mit jegyezz meg? Ez olyan kioktató stílus hogy csinálj már valamit a hajaddal kb. Szerintem nem a kérdésedre a válasz mert ha igen lenne a való életbe is tudnál vele beszélgetni rejtetten bókolna pl. ha tw panaszkodsz magadra akkor azt mondja hogy nincsen semmi baj veled és ilyesmik. De ez a csávó csak online mond furcsa dolgokat. Majd lesz olyan aki tetszeni fog neked és te is neki és nem akar megváltoztatni. Légy önmagad inkább. A molett alkat amugy változhat még de előfordul olyankor is ha gyógyszert szed valaki, vagy ha van vmilyen betegsége, de ha csak szimplán keveset mozogsz akkor a változás csak akkor jön ha van belső motiváció önmagad szeretnéd jól érezni a bőrödbe és nem azért mert ez a csávó ilyeneket mond. Érted? Ne akarj olyan lenni mint a csávó magyarán ne hagyd hogy átformáljon a saját téveszmés képére mert az ilyen után lelkileg hosszabb idő míg meggyógyulsz. Csak jó tanács és jelzés hogy a jó szándékú cuki naivitásodat ne tudják kihasználni. Csak légy önmagad!
2020. jan. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!