Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha bejövök a lánynak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejövök a lánynak akkor miért nem akar többször találkozni?

Figyelt kérdés

Onnan gondolom hogy bejövök neki, hogy sokszor a szemembe néz csillogó szemekkel, közben mosolyog. Meg néha lepillant a nadrágomra. De azt nem értem hogy alig tudunk találkozni, mintha ő nem keresné az alkalmat. Meg annyira nem érdeklődik felőlem. Engem érdekel hogy vele mik történnek, de ő nem kérdez tőlem semmi ilyet.

Mit akarhat ezzel "mondani"?

2019. dec. 17. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem jössz be neki. Hagyjuk ezt a süket dumát, ha úgy néz rád...Hányszor volt buliban, hogy a csaj majd felfalt a szemével, haverok is mondták, azonnal menj oda hozzá. 10 per 9 mondta, mikor odamentem, hogy van párja. Minden 2. nak tényleg volt, láttam is vagy ott a buliban vagy másnap kézen fogva az egyetemnél. A nők szeme nem az igazat mondja, a tetteken van a hangsúly.
2019. dec. 17. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Hívd el kávézni, sütizni, megtudod. Szerintem csak reméled, hogy bejössz neki.
2019. dec. 17. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem jössz be neki, csak bedumálod magadnak. Sok pasi ilyen. Kézt kezemen bem tudnán megszámolni hány pasi hitte azt, hogy bejön nekem. Mert állitólag “úgy néztem rá”. Badarság. Ha egy nő nemü kedvesen válaszol ha kérdezel tôle valamit, már azt is “jelnek” veszitek.
2019. dec. 17. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem jössz be neki.
2019. dec. 17. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nemrég annyira bejöttem egy lánynak hogy az ágyamban feküdt és a szexbe is belement volna velem - ezek kicsit egyértelműbb jelek mint nálad - mégis alig találkozott velem mert neki jelenleg a tanulás és a munkája a legfontosabb es fontosabbnak ítélte ezeket mint engem.

Lehet hogy nála is ugyanez van. Tetszhetsz neki de 800 oka lehet hogy nem akar kapcsolatot. Hivd el aztan kiderül. Ha nemet mond legfeljebb koncentrálhataz másra

2019. dec. 18. 01:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért mert elvárja hogy te loholj utána.
2019. dec. 18. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!