Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóban többször akar szeretkezni?
Figyelt kérdés
azt mondja barátnőm h ő heti 2x 3x szeretkezne, ahelyett ami évek óta van a kb 1.5 havi egy.
Kezdeményezni ritkán kezdeményez, van h izgat sokáig kézzel de nem veri ki. Általában este nem sokkal előtte teszi mielőtt éjjel indulnék dolgozni.
Én hiába kezdeményezek sokra nem megyek vele..
Pedig mondtam h közősen kellene megoldani h ne élvezzek el hamar..azt mondja nem akar semmit elrontani azert nem csinalja..
2019. júl. 4. 19:52
1/5 anonim válasza:
Nem csak a nem akarsz gyorsan elélvezni dolgot kellett volna már rég megbeszélni,hanem a ritkás alkalmak számát.De azt sem értem,ha mondtad neki,hogy csinálja máshogy,majd azt válaszolta jaj azt hittem,vagy jaj nem akartam elrontani,akkor rájöhetett volna,hogy ez eddig nem volt olyan remek.Tehát mostanra már akár ki is verné kézzel,vagy változtatott volna.De nem,szóval vagy a kommunikáció a rossz,a barátnőd az értetlen,vagy csak ùgy csinál,mint aki nem érti.Valójában viszont nem kìvánja a szexet.
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor csak felkészül az éjszakai szerető látogatására amíg te "dolgozol". Ezért ilyen ritkák az alkalmak.
4/5 A kérdező kommentje:
igen . 23-03ig.általában
2019. júl. 4. 22:15
5/5 anonim válasza:
Akkor még kajálni is van idejük utána :) Szerető megiszik néhányat a márkásabb italaid közül, azt szépen vízzel helyettesítik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!