Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyikkel tudtok azonosulni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikkel tudtok azonosulni?

Figyelt kérdés

Melyik oldallal tudtok azonosulni? Abban az esetben, ha a párotok más nőkkel illetve férfiakkal barátkozik, chatel.

A válasz: Nem vagyok féltékeny típus. Bízom a partnerembe. Én is ugyanúgy chatelek, barátkozok másokkal. Miért ne barátkozhatna a párom ellenkező neművel, akár többel is? Joga van barátkozni, a párom nem a tulajdonom ...stb Belefér a lájkolás. Exeivel is tartja a kapcsolatot, barátok maradtak az sem zavar.

B válasz: Nem vagyok féltékeny típus, csak úgy gondolom, hogyha párunk van elegendő, hogy vele foglalkozzunk, ne másokkal chateljünk vagy esetleg programozzunk is... Azt vallom, hogyha én nem chatelek ellenkező neműekkel akkor a párom se tegye. Alapból össze se jönnék olyannal, aki ellenkező neműekkel barátkozik. Nem ítélkezem azok felett, akiknek ez belefér. Tudat alatt zavarna, hogy többet tud a páromról, mint én, vagy bajban mondjuk nem hozzám fordulna, hanem ahhoz akit már régebbről ismer... Ugyebár nem lenne tisztességes elvárni, hogy egy mondjuk 5 éves barátságot megkérdőjelezni vagy éket verni közé....Ha kiderülne a friss ismerkedéskor, akkor befejezném az ismerkedést. Ha azonos neműekkel akar barátkozni azzal nincs semmi. Illetve ne essünk át a ló túloldalára, itt nem arról van szó, hogy egyáltalán ne szóljon ellenkező neműhöz... abba nem is akarok bele menni.. ez nem erről szól.

C válasz: Mikor valaki csak a hiúsága legyezgetése miatt chatel másokkal, lájkokat osztogat. Tisztában vagyok a saját értékeimmel, éppen ezért nem vagyok hajlandó bele menni így egy kapcsolatba, ahol méltatlan helyzetbe kerülve másokat lájkolna a párom vagy idejét másokkal való chateléssel tölti... Nem pazarlom az időmet ilyen emberre... Én ennél többet érek.

Lehetne több nézőpontot is felhozni, de most csak ezeket említem. Nos, ki hogyan látja, ha csak ebből a háromból lehetne választani? Csak a kíváncsiság vezérelt.

2022. aug. 30. 19:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20 olyat felvenni akivel van/lenne kemia csak a korulmények még nem olyanok, es azzal cset. Az meg nem sima baratzonás dolog alapbol sem.

Ezert is van az hogy aki megbizhato az felolem csetelgessen de aki elcsábulos gyengejellem meg instabil vagy nem élte még ki magát vagy nem tudja hogy az ujvarázs is elkopik aki tehat megbizhatatlan aki onmagában sem bízik, én az mellett nem is akarnék lenni. De ha megszivom hogy ilyet fogok ki legalabb addig lenne korrekt mig velem van es legalabb addig zárná ki a nyitott kiskapukat talonokat lehetosegeket

2022. aug. 30. 22:08
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ma már megtiszteltetésnek vehető az, aki hűséges tudatosan, azaz nem enged be semmit. Nem lógatja be a horgászbotot.

Ez szomorú hogy ez nem alap:(

2022. aug. 30. 22:14
 23/24 anonim ***** válasza:

A

a szabadság oldalán állok

2022. aug. 30. 22:53
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2022. szept. 2. 22:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!