Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel tudtok azonosulni?
Melyik oldallal tudtok azonosulni? Abban az esetben, ha a párotok más nőkkel illetve férfiakkal barátkozik, chatel.
A válasz: Nem vagyok féltékeny típus. Bízom a partnerembe. Én is ugyanúgy chatelek, barátkozok másokkal. Miért ne barátkozhatna a párom ellenkező neművel, akár többel is? Joga van barátkozni, a párom nem a tulajdonom ...stb Belefér a lájkolás. Exeivel is tartja a kapcsolatot, barátok maradtak az sem zavar.
B válasz: Nem vagyok féltékeny típus, csak úgy gondolom, hogyha párunk van elegendő, hogy vele foglalkozzunk, ne másokkal chateljünk vagy esetleg programozzunk is... Azt vallom, hogyha én nem chatelek ellenkező neműekkel akkor a párom se tegye. Alapból össze se jönnék olyannal, aki ellenkező neműekkel barátkozik. Nem ítélkezem azok felett, akiknek ez belefér. Tudat alatt zavarna, hogy többet tud a páromról, mint én, vagy bajban mondjuk nem hozzám fordulna, hanem ahhoz akit már régebbről ismer... Ugyebár nem lenne tisztességes elvárni, hogy egy mondjuk 5 éves barátságot megkérdőjelezni vagy éket verni közé....Ha kiderülne a friss ismerkedéskor, akkor befejezném az ismerkedést. Ha azonos neműekkel akar barátkozni azzal nincs semmi. Illetve ne essünk át a ló túloldalára, itt nem arról van szó, hogy egyáltalán ne szóljon ellenkező neműhöz... abba nem is akarok bele menni.. ez nem erről szól.
C válasz: Mikor valaki csak a hiúsága legyezgetése miatt chatel másokkal, lájkokat osztogat. Tisztában vagyok a saját értékeimmel, éppen ezért nem vagyok hajlandó bele menni így egy kapcsolatba, ahol méltatlan helyzetbe kerülve másokat lájkolna a párom vagy idejét másokkal való chateléssel tölti... Nem pazarlom az időmet ilyen emberre... Én ennél többet érek.
Lehetne több nézőpontot is felhozni, de most csak ezeket említem. Nos, ki hogyan látja, ha csak ebből a háromból lehetne választani? Csak a kíváncsiság vezérelt.
10
nem az én pasim, azt akartam írni a pasi.
és nem szexelünk, semmi nem történt.
elmondta, mit érez irántam.
9
hát soha ne gondold, hogy soha!
érhetnek meglepetések... gondolom, a pasi párja sem gondolta volna...
Kb olyasmi, hogy a megbizhatatlanok ne csetelgessenek ne barátkozzanak másneműekkel.
A megbízhatóak pedig nyugodtan tegyék.
14
ez tökre nem így működik!
ha valaki az önismerete és a környezete szerint is megbízható, az még nem zárja ki alapból, hogy érzéseket kezdjen táplálni más iránt.
ez az egész általában derült égből villámcsapás jelenség, nem úgy állsz neki beszélgetni, h. majd jól beleszeretek és viszont, hanem megtörténik.
és sokszor csak akkor esik le a tantusz, mikor már megtörtént.
mert ez folyamatjellegű, nem egy szerdai cset alkalmával zúgsz bele, hanem a heteken, hónapokon át tartó önfeltárás, mély és egyre bensőségesebb beszélgetések során szereted meg a másikat.
A
Számunkra annyira evidens, hogy mi összetartozunk, hogy fel sem merül, hogy ez gond lehet. Bármit meg tudunk beszélni, tudom, ha valami bántja, nincs más (nálam jobb/bizalmasabb) barátja. Így nem érdekel, ha vannak ellenkező nemű barátai, akkor sem, ha külön programot szervez velük. Őket régebbóta ismeri, ha akart volna valamit, lett volna lehetősége.
Igen, tudnám, ha mást szeretne (vagyis érezném, hogy engem nem, vagy nem őszinte stb)
16 szerintem ez is önismerethez tartozik.
En tudok ugy csetelgetni pl ferfiakkal hogy évek mulva sem leszek beléjuk szerelmes. De evek alatt megbeszeljuk akár a sulikkal a végzést munkahelykereséseket is csaladalapitast is meg aztán majd azt ia hogy nyuggerként hol kirándulunk, mégsem lesz nalam több semmi. Akkor sem ha van pasim, nincs pasim, rossz kapcsolatom van, maganyos vagyok, gödörben vagyok, max egyutt iszunk de ennyi.
Én olyan szinten vagyok megbizhato hogy a csetpartnerem aki caetpartner/barát csak, kb akkor sem kéne többre, ha csak ő lenne a földön az utolsó vagy egyetlen férfi.
Ugyanez szinte mindenki mással.
Kollega se kéne, a főnököm sem, a szomszed sem, stb.
18.vagyok
Ennek ellenére bárki, akivel járok letiltattatja velem őket. Olyan embereket akikkel szinte évtizedes kapcsolataim is vannak. De meg is értik szakitások utan mindenkivel ott folytatjuk ahol abbahagytuk.
18
sztem meg sokkal inkább arról van szó, h. eddig olyan cetpartnereid voltak, akik csak emberileg jelentenek vmit, de nem vonzanak szexuális és romantikus értelemben, így önmegtartoztatónak sem nehéz maradni.
azonban nem minden szitu ilyen fekete-fehér, bőven van arra példa, amikor vonzalom ébred...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!