Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van akinél nem múlt el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinél nem múlt el a szerelem?

Figyelt kérdés
Sokszor kapják meg azok a párok á csak mondjátok bár szerintem ez szemétség mások boldogságát megkérdőjelezni.
tegnap 14:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Arra gondolsz amikor példákat hozz fel valaki azzal kapcsolatban, hogy a közösségi oldalakra mennek fel az idill harmonikus képek az ismerőseik meg tudják mind , hogy naphosszat veszekednek..
tegnap 14:18
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem

Persze hogy nem

Olyanokra mikor mindenkire eroltetik emberek hiaba azt mondja valaki szerelmes nem lehet 2 ev alatt mar ugyis elmult. Erre.

tegnap 14:22
 3/17 anonim ***** válasza:
71%

A fellángolás tart maximum 2 évig és vagy előtte kb. 1-2 hónappal, vagy azután beleszerethetsz a másikba. Az szintén eltarthat 1-3 évig is akár. Keveredhet a szerelem és szeretet, sőt "fellángolás" is keletkezhet ami miatt tart évekig a tűz. Természetesen nem olyan lángon, de a vonzalom okozza és persze, hogy már ismered sokkal jobban a másikat, elfogadod az "errorjait".

Viszont akinél eltart a "szerelem" 5+ éveket akár 10 évig az obszeszív állapotban lézeng, vagy maga a szerelem érzésébe "szerelmes".

Az a normális, hogy a szerelmet felváltja a szeretet, persze a kémia működhet, de akkor sem olyan erős hiszen a szervezet, psziché nem képes tolerálni.

Okkal mondják, hogy a szerelem olyan mint egy drog.

tegnap 14:31
 4/17 A kérdező kommentje:

Szerintem attol is fugg ki mit ert szerelem alatt

Szerelmes szeretet az igazi,ez hogy csak szeeretet marad ez is maszlag,en azokat latom legtobbet ezzel ervelni akik megromlott hazassagban elnek mar.

tegnap 14:35
 5/17 anonim ***** válasza:
3. Felkangolas az max 1-2 honapig tarhaz ha surun talalkoznak 1 honap utan el is mulik.. ketto evig senki sincs fellangolasbol egyutt , a szerelemre mondjak ezt mert eddig termelodik az a bizonyos hormon a szervezetben atlagosan, de vannak peldak ra hogy ez ujra is kezdhet termelodni mivel nincs az agyba betaplalva hogy juliskaba 2 evig szerelmes voltam o most tilto listara kerul es johet erzsike.. nincs ilyen!
tegnap 14:46
 6/17 anonim ***** válasza:

"ez hogy csak szeeretet marad ez is maszlag,en azokat latom legtobbet ezzel ervelni akik megromlott hazassagban elnek mar."

Neked a szeretet maszlag? Szerinted azzal érvelnek a rossz házasságban élő emberek? Öhm akkor legyél rögeszmés vagy légy "szerelmes" a szerelembe!

"Felkangolas az max 1-2 honapig tarhaz ha surun talalkoznak 1 honap utan el is mulik.."

És én mit írtam? Hogy maximum 2 évig tart, vagyis elmúlhat 3 hét múlva meg eltűnhet 1 év után is, hozzátettem, hogy nem váltja fel törvényszerűen szerelem.

Sőt vannak olyan emberek, hogy a fellángolás elmúlik, de felváltja a szeretet és kimarad a szerelem.

Mindenféle helyzetek vannak mert az emberek nem egyformán élik meg az érzéseket, de átlagban, vagy ideális esetben: fellángolás ( = rajongás, kedvelés, kémia),szerelem, szerelem+szeretet, szeretet+vonzalom, szeretet.

Nem egészséges életed végéig szerelmesnek lenni és nem is vagy.

tegnap 14:55
 7/17 A kérdező kommentje:

De hat hisz azt irtam amit te :))

Hogy mindeki mast ert szerelem alatt. Jaj na.

tegnap 14:57
 8/17 anonim ***** válasza:

“És én mit írtam? Hogy maximum 2 évig tart, vagyis elmúlhat 3 hét múlva meg eltűnhet 1 év után is, hozzátettem, hogy nem váltja fel törvényszerűen szerelem.“

A fellángolás és a szerelem nem ugyan az . Olyan sincs hogy fél évig tart egy fellángolás.

tegnap 14:59
 9/17 anonim ***** válasza:

"ketto evig senki sincs fellangolasbol egyutt , a szerelemre mondjak ezt mert eddig termelodik az a bizonyos hormon a szervezetben atlagosan"

Aki már volt szerelmes az tisztában van vele, hogy nem 1-2 hónap után szerelmes hiszen nem ismered a másikat. Azért megy tönkre egy csomó kapcsolat 6 hónap - 2 év között mert elmúlt az ideálizált állapot, rájött, hogy a párja nem olyan mint hitte. Na és ha nem tudja elfogadni, hogy milyen, vagy nem szeretett bele időközben akkor vége.

Egy csomó kérdés csak ezen az oldalon arról szól, hogy megunta a párját 1 év után, már nem kívánja, már nem szereti 2 év után. Hát azért mert nem volt bele szerelmes soha.

Nyilván vannak olyan álmomban élő emberek akik azt hiszik, hogy az "Igazi" létezik és akkor életük végéig szerelmesek lesznek egymásba, de nem létezik olyasmi.

Hiába nem vállal gyereket a pár akkor is a biológiai folyamatok arról tanúskodnak, hogy a szervezet, elme felkészül arra az állapotra mintha lenne. Faszán nézne ki 6-10 év után is, hogy máson nem jár az ember esze mint a szexen és a párján.

XD

tegnap 15:19
 10/17 anonim ***** válasza:
2 eve szereto vagyok, akkor most mi is szerelmesek vagyunk mert nem 1-2 honapig kavarunk? Nem nem szerelem, ha azz lenne mar igazi kapcsolatba lennenk
tegnap 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!