Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele maradni ha nem akar gyereket és te most nem akarsz még?
Ha te mindenképp szeretnél később, ő meg biztosan nem, akkor szerintem nem érdemes húzni a dolgot, mert vagy valakinek fel kell adnia amit szeretne vagy szakítás lesz a vége. Előfordulhat, hogy valamelyikőtöknek megváltozik a véleménye, de ez azért nem túl valószínű, így erre nem alapoznék.
Ha nem egyezik a jövőkép és nem olyan dologról van szó, amiben lehetne kompromisszumot kötni és nekem fontos, akkor én nem maradnék vele. A gyerekvállalás ráadásul olyan, amit nem lehet akármeddig húzni, szóval minél tovább maradsz olyan kapcsolatban, aminek nagy valószínűséggel szakítás lesz a vége, annél több időt veszel el magadtól, hogy találj mást, akivel jobban passzoltok.
Nem hiszem, hogy jó ötlet.
Koránt sem biztos, hogy később megváltozna a véleménye, egy ekkora horderejű kérdésben pedig nem lehet kompromisszumot kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!