Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vele maradni ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradni ha nem akar gyereket és te most nem akarsz még?

Figyelt kérdés
Most láttam egy kérdést ilyesmi témában s én is elgondolkodtam.😃
tegnap 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Én nem tennèm. Én tudom, hogy szeretnék majd gyereket, amihez olyan partner kell, aki szintén így gondolja. Minél tovább maradok egy olyan kapcsolatban, ahol tudom, hogy nem egyezik a jövőkép, annál jobban rontom az esélyeimet egy másik, hosszútávon is kielégítő kapcsolat megtalálására.
tegnap 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Páromnak van már 2 gyereke és nem szeretne többet jelenleg. Én meg még nem látom úgy hogy szeretnék, nálunk ez nem gond. Aztán ki tudja, lehet később máshogy látjuk majd.
tegnap 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Ott 25 éves a férfi és 29 a nő. Sokan azt sem merik bevallani hogy miért.
tegnap 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha te mindenképp szeretnél később, ő meg biztosan nem, akkor szerintem nem érdemes húzni a dolgot, mert vagy valakinek fel kell adnia amit szeretne vagy szakítás lesz a vége. Előfordulhat, hogy valamelyikőtöknek megváltozik a véleménye, de ez azért nem túl valószínű, így erre nem alapoznék.

Ha nem egyezik a jövőkép és nem olyan dologról van szó, amiben lehetne kompromisszumot kötni és nekem fontos, akkor én nem maradnék vele. A gyerekvállalás ráadásul olyan, amit nem lehet akármeddig húzni, szóval minél tovább maradsz olyan kapcsolatban, aminek nagy valószínűséggel szakítás lesz a vége, annél több időt veszel el magadtól, hogy találj mást, akivel jobban passzoltok.

tegnap 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy jó ötlet.

Koránt sem biztos, hogy később megváltozna a véleménye, egy ekkora horderejű kérdésben pedig nem lehet kompromisszumot kötni.

tegnap 16:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Viszont azt mondta nem zarja ki teljesen
tegnap 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha 30 alatt vagytok, még nem szakítanék emiatt. Sokaknál csak 30 körül kezd megjelenni a gyerek iranti vágy, még megváltozhat a véleményetek.
tegnap 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
A baratno mar iden 30 .. ameddigre akarna mar szetmentek azt masnak fog szulni.
tegnap 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!