Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Engem miért nem lehet szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem lehet szeretni?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm, kölcsönösen tetszettünk egymásnak lánnyal, de ő nem szeretett meg csak én.

Lehet az az oka hogy nem vagyok beszédes és nincs érdekes, mozgalmas életem?

2022. aug. 28. 07:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet igen. Nem kell izgalmas élet, de ha te magad is unalmasnak gondolod magad, akkor az nem túl jó. Kellenének barátok, hobbik, társaság és egyből nem lenne unalmas az életed.
2022. aug. 28. 07:53
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Mindenkit lehet szeretni, csak meg kell találni azt az embert aki képes erre.
2022. aug. 28. 08:07
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem vag, beszédes, hogy lehet téged megismerni, ezáltal pedig megszeretni?
2022. aug. 28. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
22%

Peobáld ki a love bombingot alkalmazni.

Nekem ugy tunik tüzesebb szenvedelyesebb drámaibb emberek kozt hamarabb lobban minden, mint lagymatag nemistudom tipusu lightos emberek közt

2022. aug. 28. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

kis tiniként működik úgy ez, hogy beleszerettek egymásba és elkezdtek járni... ez itt a felnőtt kategória, nálunk előbb kezdünk járni, majd utána lesz érzelem. Addig csak vonzalom van.

Amit írtál, nem is értem mire számíotttál; kvázi ismeretlenként valljon szerelmet neked? Ugyan már. Egyébként meg ez csak egyetlen nő, van még pár millió az országban.

Járlál társaságba, haverkodj és majd lesznek lehetőségeid

2022. aug. 28. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincs izgalmas életed, menő életed nagyon nincs esélyed
2022. aug. 28. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Azért mert magadat se szereted.

Ha sztd az az oka, akkor tegyél érte, h mozgalmas életed legyen.

N 30

2022. aug. 28. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mer ronda vagy, azér
2022. aug. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!