Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem fog valaha őszintén szeretni egy lány?
Figyelt kérdés
Eléggé zárkózott, szűkszavú vagyok. Nincsenek barátaim így sokat vagyok otthon, de ha lenne barátnőm akkor vele mennék kirándulni, utazni, mozizni... Amit megígérek az betartom, nem hitegetek senkit. Nagyon szeretném a barátnőmet ha lenne, de attól nem kell félnie hogy mivel nincsenek barátaim így állandóan vele akarok lenni mert elvagyok egyedül is sőt sokszor jól is esik.
Szóval nem olyan vagyok mint a legtöbb fiú akiért odáig vannak a lányok. Arcom szerintem átlagos, magas vagyok.
2020. okt. 3. 14:44
1/6 anonim válasza:
Na ez itt a gond,nem beszélsz.Akkor neked olyan csaj kell,akinek be nem áll a szája.A pasi igenis tudjon beszélni.
2/6 anonim válasza:
Nyiss emberek fele es fog, az a baj h manapsag mindenki fel probalkozni mert ha 10bol 1 lanynak jossz es 3mar elutasit lehet nem probalkozol be tovabbi a 7nel. Sokan gimi utan azt hiszik h a kapcsolat mindenki olebe hullik pedig a legtobb embernek bizony keresnie kell.
3/6 anonim válasza:
Neked mi az érdeklődési köröd, kérdező?
4/6 anonim válasza:
"Nagyon szeretném a barátnőmet ha lenne"
Ezt honnan tudod? Ez úgy szokott történni, hogy megismersz valakit, aztán beleszeretsz.
5/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Egy hozzád hasonló csendes típus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!