Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem meg fog tudni valaha szeretni egy nő?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl határozott, és szolid természetű vagyok. Nem járok társágba. Otthon ülős típus vagyok, de azért sportolni, kirándulni, utazni szeretek.
Nagyon szeretnék barátnőt, de így nagyon nehéz ismerkednem. Egy ilyen típusú fiút meg lehet szeretni?
2019. szept. 21. 06:56
2/5 anonim válasza:
Most akk otthon ülsz vagy kirándulsz?
4/5 anonim válasza:
A megnyugtató válasz az, hogy igen, a valóság pedig az, hogy koránt sem, ha nem teszel érte.
5/5 anonim válasza:
"Lu Keng, Hszüan-cseng kormányzója tanácsot kért Nan-csüantól:
Egy kő lakik a házamban, és mást se tesz, csak ül vagy fekszik. Lehet Buddhát faragni belőle?
- Lehet.
- Tényleg nem lehetetlen?
- Most már az - mondta a mester. - Lehetetlen. "
Ez a zen buddhista történet jutott eszembe a kérdésedről. Ha úgy érzed, hogy lehetetlen téged megszeretni, akkor nem is fognak megszeretni, mert messziről megérzik, hogy nem vagy rendben saját magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!