Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem a részemről, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem a részemről, vagy rajongás?

Figyelt kérdés

Egy tőlem 8 évvel idősebb férfiról van szó. Munkahelyen kezdtünk el beszélgetni, és már az első beszélgetés után úgy éreztem, hogy beleszerettem. Imponál a talpraesettsége, hogy rosszfiús, hogy mesélt az előző kapcsolatáról és hogy abban mennyire odaadó volt. Imponál, hogy nagyon igényes, és fontos neki hogy stabil egzisztenciája legyen. Nagyon magabiztos, és egészséges módon kicsit talán egoista is. Külsőre nem az esetem, de már azt is kezdem egyre szebbnek látni. Inkább a gesztusait találom vonzónak, pl. ahogy megemeli a szemöldökét, ahogy magyaráz ha beleéli magát a sztoriba.

Aztán olyan tüneteket vettem észre magamon, hogy mágnesként vonz bent a munkahelyen, bár sokat beszélgetni nem tudunk, de már annak örülök ha a közelében lehetek (iroda).

Munka után annyira rajta ábrándozok mindig, hogy sokszor még elaludni sem bírok este.

Ha csak hozzám szól mosolygok, mint egy idióta, nagyon erős hatással van rám. Közösségi oldalakon nézegetem, a kocsijáról nézegetek videókat, már bolondnak tartom magam. Ha közös kolléga kimondja a nevét összerándul a gyomrom.

Én nagyon erősen úgy érzem hogy ez szerelem, de a barátnőim azt mondják, hogy nem lehetek szerelmes egy olyan emberbe akit nem ismerek még túlzottan. De akkor mi ez? Rajongás?

Ha meg kicsit jeleket is veszek észre mintha viszonozná a vonzódásom, na akkor meg olyan boldog vagyok hogy fel tudna robbanni a szívem. Voltam már kapcsolatban többször is, évekig, de ilyen intenzíven még nem éreztem vonzalmat.

28/N

2022. aug. 27. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem sem szerelem. Szerelem akkor van, amikor ismered a masikat. Addig ez rajongás vagy fellángolás. Azért 28 évesen illene tudni megkülönböztetni a kettőt, a baratnoidnek van igaza.

24N

2022. aug. 27. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"mesélt az előző kapcsolatáról és hogy abban mennyire odaadó volt."

Ezt hogy kell elképzelni? Főleg úgy, hogy azt írtad, nem is gyakran beszéltek. Ez eleve nagyon gáz!

Jelenleg inkább egy kiskamasz rajongása, amiről beszélsz.

2022. aug. 27. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fellángolás, rajongás.
2022. aug. 27. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne ess bele abba a hibába, amibe én, kedves kérdező. Ez nem szerelem. Csak rajongsz.
2022. aug. 27. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Egy nárcisztikus férfi sármjától nedves a bugyid.
2022. aug. 27. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Odavagy érte, amiben önmagában nincs semmi rossz, viszont nagyon óvatosan kell ezt kezelni! Egyelőre egy illúzióért bolondulsz, ismerd meg, ismerd ki, várj az érzelmi kitörésekkel! Ezzel csak önmagadat véded egy gyakorlatilag számodra ismeretlen emberrel szemben.
2022. aug. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!