Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez így részemről és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így részemről és ő vajon mit szeretne tőlem?

Figyelt kérdés
Az eszemmel tudom hogy el kéne engednem egy férfit, mert én mint barátnő nem kellek neki, csak flört szintjén. Nehezíti a helyzetet hogy amikor találkozunk, akkor mindig nagyon kedves velem és próbál a kedvemben járni. Folyamatosan ír nekem, ha én nem keresem fel. Csak azt nem tudom mit szeretne tőlem ha utóbbi időben ő sem nagyon hív már el talizni, de ha talizunk, egyfolytában belemászik a személyes intim szférámba...miért tartja még fent velem a kapcsolatot ha van egy szerelme otthon akit szeret elvileg? Illetve mitől lehet az hogy tudom hogy nem érdemli meg hogy foglalkozzak vele, de mégis ha meglátom, hogy írt nem tudom megállni hogy ne válaszoljak azonnal, ha megbánt, nagyon hamar megbékélek. Pedig az eszemmel tudom hogy nem kéne vele foglalkoznom el kéne engedjem. Ennek mi lehet az oka?

2022. ápr. 25. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy mit akar, mert ebben a helyzetben a te részed sem jár jól, nem csak a megcsaló meg a megcsalt része. Miért bocsátasz meg neki meg miért írsz vissza azonnal? Valószínűleg szerelmes lehetsz. Érdemes tényleg megédeklődni, hogy mit szeretne tőled, és elmondani, hogy te mit szeretnél tőle, ebben persze benne van az a kockázat, hogy soha többet nem beszéltek/találkoztok ezentúl, de legalább tisztázva lesz. Ha pedig tőled szeretne valamit, akkor állítsd döntés elé, mert nem lehet 2 valakije egyszerre
2022. ápr. 25. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Elmondod neki őszintén, hogy te így szenvedsz. Ha érez irántad, akkor lesz benne annyi gerinc, hogy meglépje azt, ami ebben a helyzetben korrekt döntés. Vagy választ, vagy békén hagy...
2022. ápr. 25. 20:04
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
73%
A valódi ok, h még nem jàrt a bugyidban/benned.
2022. ápr. 25. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Magamból kiindulva gondolom,nincs párod!? Így jól esik ha valaki gondol rád,flörtől veled és ez jól esik!

Tőle meg elég undokság, ha van baránője és mégis nyomul! Szereti a tiltott gyümölcsöt! Növeli az egóját,hogy ha akarná megkaphatna! Gondolom a barátnője mit sem tud rólad!

Neked kéne határozottabbnak és erősebbnek lenned és tiltanod!

2022. ápr. 25. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
Talonban tart
2022. ápr. 25. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!