Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen lenne?

Figyelt kérdés
Egy kis üzletben dolgozom, én szoktam reggel nyitni, este zárni. Van egy lány/nő, aki néha bejön vásárolni, olyankor néha váltunk pár szót, olyankor kedves, mosolygós. Egy ideje feltűnt, hogy nagyon gyakran pont vagy nyitáskor vagy záráskor sétáltatja arra a kutyáját, így gyakran összefutunk. Ez véletlen lehet pusztán vagy esetleg érdeklődhet irántam?

2022. aug. 18. 06:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Utóbbi időben tűnt fel?

Vagy utóbbi időben sétáltatja arra?

2022. aug. 18. 06:39
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem véletlen.

Anno a legközelebbi Lidlbe jártam és mindig nyitáskor voltam ott, mert koránkelő típus vagyok és nyáron a hőséget is el lehet így kerülni.

Mindig random álltam kasszához, épp amelyiknél nem volt sor. Egyszer beszélgetésre keveredtem az egyik pénztáros sráccal egy teljesen véletlen termék kapcsán. Én mindig mosolygok mindenkire, mindig mosolyogva köszönöm meg a kiszolgálást, úgyhogy erre sose alapozzunk már, mert a kedvesség nem egyenlő a szimpatizálással.

És mivel jól beszélgettünk a sráccal mindig oda álltam utána az ő kasszájához. Abszolút nem akartunk egymástól semmit, ez biztos. Szimplán egy ismerős kasszás-ismerős vásárló szerintem néha jobban esik az embernek mint folyton vadidegeneket látni.

2022. aug. 18. 07:50
 3/16 A kérdező kommentje:
1-es: kb december óta lett a jelenléte intenzívebb, vagy hogy mondjam. Mostanában teljesen kiszámíthatóan megjelenik, csinosabban, mint szokott, gyakran látom rövid farmershortban, stb, de lehet, hogy pusztán melege van :)
2022. aug. 18. 08:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
35 fokban mégis mibe legyen?
2022. aug. 18. 08:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a sort minden bizonnyal a nyárnak tudható be 😂

Viszont szerintem a kutyásoknak megvan a szokásos kutyasétáltató útvonala általában. Tehát ha újabban sétáltatja feléd, akkor az lehet nem véletlen van. :)

2022. aug. 18. 08:49
 6/16 A kérdező kommentje:
A short csak azért tűnt fel, mert eddig inkább hosszú, laza, bő nadrágokban láttam. Most sokat fogyott, intenzíven sportol, lehet, hogy ezért is változtatott a ruhatáron.
2022. aug. 18. 09:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd hogy lehúzzanak a többiek.

Beszèlgess vele többet , flörtölj , dobd fel a labdát , legyél kezdemènyezőbb.

2022. aug. 18. 09:42
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi 7-es, megpróbálok. Egyszer beszélgettünk hosszabban, azt én kezdeményeztem, egyszer meg ő kezdeményezett beszélgetést, de azóta ha bejön is az üzletbe, csak vásárol.
2022. aug. 18. 10:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Dobd be magad , beszèlgess vele, Pl az áruról amit vesz / akármiről, mond hogy x y termék akciós.

Nem értelek , annyi lehetősèg lenne a beszélgetés kezdemènyezèsère

2022. aug. 18. 10:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem hivod el randira?
2022. aug. 18. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!