Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen lenne?
Utóbbi időben tűnt fel?
Vagy utóbbi időben sétáltatja arra?
Szerintem véletlen.
Anno a legközelebbi Lidlbe jártam és mindig nyitáskor voltam ott, mert koránkelő típus vagyok és nyáron a hőséget is el lehet így kerülni.
Mindig random álltam kasszához, épp amelyiknél nem volt sor. Egyszer beszélgetésre keveredtem az egyik pénztáros sráccal egy teljesen véletlen termék kapcsán. Én mindig mosolygok mindenkire, mindig mosolyogva köszönöm meg a kiszolgálást, úgyhogy erre sose alapozzunk már, mert a kedvesség nem egyenlő a szimpatizálással.
És mivel jól beszélgettünk a sráccal mindig oda álltam utána az ő kasszájához. Abszolút nem akartunk egymástól semmit, ez biztos. Szimplán egy ismerős kasszás-ismerős vásárló szerintem néha jobban esik az embernek mint folyton vadidegeneket látni.
Igen, a sort minden bizonnyal a nyárnak tudható be 😂
Viszont szerintem a kutyásoknak megvan a szokásos kutyasétáltató útvonala általában. Tehát ha újabban sétáltatja feléd, akkor az lehet nem véletlen van. :)
Ne hagyd hogy lehúzzanak a többiek.
Beszèlgess vele többet , flörtölj , dobd fel a labdát , legyél kezdemènyezőbb.
Dobd be magad , beszèlgess vele, Pl az áruról amit vesz / akármiről, mond hogy x y termék akciós.
Nem értelek , annyi lehetősèg lenne a beszélgetés kezdemènyezèsère
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!