Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem felnőtt férfi létemre bediliztem. Egy nőről van szó, és egy álomról, amit még az előtt álmodtam, hogy megismertem a nőt. Szerinted lehet valami "természetfeletti" kapcsolódás köztünk, vagy véletlen?
Október végén egyik reggel arra ébredtem, hogy nagyon erősen élt bennem, amit álmodtam. Álmomban egy csodálatosan szép, lakatlan trópusi szigeten voltam. Kis sziget volt, homokos, némi pálmafával, max akkora, mint egy átlag lakás. Körbe mindenfelé csak a kék víz, és a ragyogó napsütés. Álmomban nem gondolkodtam ilyenen, hogy mit fogok én itt inni meg enni, hogy jutok haza, nem féltem. Boldog voltam. Szinte majd elsírtam magam, mert tudatosult bennem, hogy én most boldog vagyok.
És akkor egyszer csak felbukkant egy sellő. Kiült a szigetem partjára napozni. Láthatóan ő oda járt, és nem tudta, hogy ezúttal nem üres. És akkor óvatosan odamentem, de attól féltem elijed, pedig nagyon akartam látni, mert ugye még sose láttam sellőt. Nem tudtam, hogy ez csak álom. De nem ijedt meg. Rám mosolygott, ás álmomban olyan volt, mintha már nem csak a nap sütne, hanem a mosolya is, ami nagyon fura volt, de jó érzéssel töltött el. Hullámos szőkés-barna haja volt, persze vizes, és zöldes-kék szeme. Nagyon csinos arca volt, és volt egy jellegzetessége: egy anyajegy a bal arca kellős közepén. Nem lehetett nem észrevenni azt az anyajegyet. Volt amúgy egy piros tengericsillag-dísz a hajában. A halfarka zöld volt, de ilyen smaragd színű, metálos fényű. A mellét is láttam.
És akkor leültem mellé a homokba. Nem nagyon beszélgettünk, csak mindketten hagytuk, hogy átjárjon minket a sziget boldogsága és csodája, és örültünk egymás társaságának. Álmomban nagyon boldog voltam azon a szigeten a sellővel, mint egy gyerek.
Aztán felébredtem. És ezt az álmot elmeséltem anyámnak is, meg a haveromnak is, pedig szerintem 10 éve nem meséltem el egy álmomat sem senkinek. De ez olyan éles volt, hogy ezt elmeséltem. A haverom cska annyit kérdezett, mit szívtam, az anyám meg annyit mondott csak, hogy már ideje lenne találnom egy normális nőt.
És mit ad isten, ma találkoztam az álombeli sellővel! Vagyis nem sellő, ember, de ugyanaz az arc! Világosbarna haj, zöld szem, és anyajegy a bal arca közepén! Az orra és a szája is hasonlít az álombelire!
Most én babonás, zakkant ember vagyok, mert ez tök véletlen, és csak képzelem a hasonlóságot? Vagy ez valami sorszerű, máshol elrendeltetett kötelék? Egy OTP bankfiókban dolgozik az álombeli sellőm, ott találkoztam vele ma. :) Nem mondtam neki semmit az álmomról, nem hívtam randira, csak gépiesen csináltam amit mond, annyira le voltam döbbenve.
Ez az álmomban már láttalak nekem kicsit fura. Szerintem menj vissza az OTP-be, ha nem látsz jeggyűrűt a lány újján, hívd el randira.
De semmiképp ne beszélj még erről az álomról, kissé bizarr lehet számára. Amúgy hány éves vagy?
Szia!
Lehet hülyének nézel,de velem is volt ilyen. Annyira erősen megálmodtam egy lányt mint meg soha.
Egy ilyen termeszetfeletti emberke azt mondta,hogy asztrál síkon a lelkünk találkozott és összekapcsolódott. Addig nem hittem ebben,de mostmár úgy érzem létezhet valami. Álmunkban el tudja hagyni a lelkünk a testet és akkor találkozott a 2lélek.
Talán ezen az úton el tudsz indulni.
Sok boldogságot!
anyáddal ilyeneket is megosztasz? hány éves vagy?
ez túl intim ahhoz...
agyadra ment vmi.
Ez olyan aranyos!
Menj vissza az otp-be,próbálj vele megismerkedni!
“Álom álom édes álom,álomkép
Álmodjuk,hogy egymásé leszünk mi még
Angyalok ha ránk lenéznek sugdossák
Lám a földön is van égi boldogság”
😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!