Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, h. egy pasi ismerősötök véletlenül elszólta magát, és így megtudtátok, hogy rólatok szokott fantáziálni?
Nekem volt ezzel kapcsolatban egy furcsa esetem, egy ffi ismerősöm a beszélgetés hevében (amit messengeren folytattunk) azt találta mondani, hogy ha tudnám miket fantáziálnak rólam a pasik, lehet megijednék tőle... nem mondta tovább, nem fejtette ki, én meg úgy zavarba jöttem és meglepett a közlése, hogy totál lefagytam.
mert ő honnan veszi, h. rólam bárki képzelődik és hogy milyen dolgokat?
ez azt jelenti, h. igazából őneki járok a fejébe? közös ismerősünk nincs, tehát ne tudom kire célozhatott a "pasik" kifejezés alatt.
Nem jártam még így.
Nyilván magára célzott, de nem feltétlenül úgy, ahogy most szeretnéd hallani. A férfiak sokszor fantáziálnak, olyanokról is, akik egyébként nem érdeklik őket, elég egy rövid szoknya, vagy nagyobb mell.
Azt jelenti,hogy jól nézel ki. Ő öltözik férfiakkal, pontosan tudja,hogy megy ez "ma olyan dögös pipit láttam a boltba, gyerekek ott helyben a boltban megcsináltam volna" meg hasonlók. Sokan részletekbe menően elmondják miket csinálnának..
Van sok beteg ember..
Vonzó nőként ezt meg kell tanuld kezelni,ha valaki a füled hallatára mond ilyet, akkor kérd meg,hogy magyarázza el miért csinálná. Olyan zavarban lesz,hogy meg sem mer szólalni.
1
se nagy mellem nincs, se miniszoknyát nem hordok, sőt semmilyen szoknyát, tehát nem úgy öltözködöm vagy viselkedek, ahogy ezt te vizionálod
...
5
tökre átlagos vagyok... nem öltözik férfiakkal, felnőtt férfiról beszélünk, nem sportoló, nem kamasz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!