Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan reagálnátok, ha egy közeli fiú ismerősötök egy buli alkalmával megcsókolna titeket?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy volt kis italozás és egy buli alkalmával megcsókol. Hogyan reagálnátok? Elmennétek? Visszacsókolnátok? Eltolnátok?2015. máj. 9. 21:30
1/8 anonim válasza:
Attól függ milyem közel állok hozzá. Plusz az alkohol mennyiségétől...
Nekem van egy olyan fiú barátom, ha megcsókolna, tuti visszacsókolnék.
De vannak olyanok, akiket rögtön eltolnék.
2/8 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy nem csúnya a srác, rendes, jóban vagytok vele rég óta.
2015. máj. 9. 21:34
3/8 anonim válasza:
ha jó srác, leteperném .... mire való egy házibuli, nem?
4/8 anonim válasza:
Elfutnék, vagy eltolnám magamtól, hisz ivott.
5/8 anonim válasza:
Ha jól csókol lehet, hogy elmennék.
6/8 anonim válasza:
Ha nem részeg,és nem rossz a környezet,valamint ha előtte már voltam vele randin,akkor igen.
7/8 anonim válasza:
Ha jól esik akkor visszacsókolom.
8/8 anonim válasza:
Ha tetszik nekem akkor visszacsókolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!