Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnátok hogy egy ismerősötök pasija használja a társkeresőt elmondanátok neki?
Évek óta együtt vannak de a társkereső még mindig aktívat jelez.
Mi tévők lennétek?
Attól függ, milyen kapcsolatban vagyok azzal az ismerőssel. Ha pl. az egyik ügyfelemről lenne szó, akivel munkakapcsolatban vagyunk, nem szólnék, mert nem vagyok tisztában a magánéletével, lehet, nyitott kapcsolatban vannak, stb.
Barátnak egyértelműen szólnék.
Ismerősnek akkor, ha szoktunk magánéleti dolgokról beszélgetni. Ha nem szoktunk, akkor nem.
Ha baráti jellegű a kapcsolatunk azzal az ismerőssel, akkor elmondanám neki, hogy mit láttam és onnantól az ő dolga, hogy mit kezd az információval. Szóval nem azt mondanám, hogy biztos megcsalja, csak hogy én azt láttam, hogy aktívat jelez a felület.
Ha távoli ismerős, akivel nem is nagyon beszélünk vagy olyan, akivel felületes a kapcsolatunk, akkor nem szólnék, úgy nagyon nem az én dolgom és furán is venné ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!