Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most épp kibe vagy titokban szerelmes, mi a keresztneve?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 14:52
21/62 A kérdező kommentje:
Azt várom, hogy a trollkodást fejezd be!
2022. aug. 16. 15:23
22/62 anonim válasza:
22.
Ilyen kérdésre csak ilyen választ lehet adni. Facebook csoportokban látni hasonlóakat, amikor a csoport vezére akar egy kis aktivitást a tagok között és feltesz valami hasonlóan komoly kérdést.
23/62 A kérdező kommentje:
23
én csak örülnék, ha elhúznál a kérdésem alól, a többi trollal együtt.
ha nem tetszik, kikerülöd.
2022. aug. 16. 15:26
26/62 anonim válasza:
Hova húzzunk el? Alig vagyok fent pár perce, már 3 kérdésed tuti láttam. Uncsi vagy.
28/62 anonim válasza:
27 Szerintem regisztrált felhasználóként ugyanannyi joga van itt lenni, mint neked. Neked viszont az oldal szabályai szerint nincs jogod senkit alázni a kérdései miatt, mert ő nem ártott neked!
29/62 anonim válasza:
Jakab Péter, az a szexi vadállat
30/62 anonim válasza:
29.
Ha már ennyire szőrszálat hasogatunk, akkor az is szabályellenes, ha olyan kérdést ír valaki, ami volt már vagy alapvetően értelmetlen, mert nem is igazi kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!