Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyit számít a belső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit számít a belső?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit, külsőre egyáltalan nem az ideálom, mégis úgy érzem teljesen belehabarodtam. ( fél éve ismertem meg)

Ha nem úgy ismertem volna meg, ahogy, valószínűleg sose álltam volna le vele beszélgetni sem,most meg nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá.

Szexuálisan se izgat már más.

Pedig csak beszélgettünk….beszélgetünk

2022. aug. 14. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Persze, szerelmes nem a külsőbe leszel. Max a felszínes emberek, de ők is sírnak pár hónap után, hogy valami mégse oké. Persze nekik nincs annyi eszük, hogy erre rájöjjenek.
2022. aug. 14. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért tisztázzuk, nem az ideálod, de nem is taszít külsőleg!?
2022. aug. 14. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

"Persze, szerelmes nem a külsőbe leszel. Max a felszínes emberek, de ők is sírnak pár hónap után, hogy valami mégse oké. Persze nekik nincs annyi eszük, hogy erre rájöjjenek."

Jajj, az a bűnös test, és a felszínes emberek... bla-bla. A legtöbb embernél a külső is fontos a vonzalomban, és egy-egy drasztikus külső változás bizony próbára tudja tenni a kapcsolatot. Szerelmes pedig általában külsőtől-belsőtől-mindenestül együtt lesz az ember.

2022. aug. 14. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok és igen, ennyit szamit minden mas
2022. aug. 14. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
#3 Látom nem ment át, de akkor legalább ne kötekednél.
2022. aug. 14. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Most már hogy így fantáziálsz róla ki kell próbálni hogy milyen az ágyban. Lehet hogy olyan f@sza van hogy csak na. Meg úgy tosz mint egy bika. De az is lehet hogy rossz lesz vele és kiábrándulsz belőle, felszáll a rózsaszín köd. Lehet akármilyen jó a belső, a hosszú boldog kapcsolathoz kell egy jó farok is meg a kölcsönös vonzalom.
2022. aug. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!