Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyit számít a magasság?
Egy 19 éves fiú vagyok és 187 cm. Tudom, hogy ez nem olyan hű de ?magas, de egy olyan lánnyal sem találkoztam még, aki hasonló magasságban lenne velem.
Néhány napja randizgagok egy lánnyal és bár őt annyira nem zavarja, de azok, akikkel előtte beszéltem, szinte kivétel nélkül a tudtomra adták, hogy számukra kellemetlen, hogy ekkora a különbség közöttünk.
Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak. Ha a lányt nem zavarja, akkor nem számít, ki mit mond.
A lány amúgy milyen magas?
Én 181 vagyok, és mondta már nekem 167 körül csaj, hogy alacsony vagyok. Bocs magassarkúban az a 7-8 cm különbség már nem olyan sok... Nem lettem 2m
De pl egy 158cm körüli csajnak viszont már a 180 is már határeset, mostani barátnőmnek az vagyok :)
nem tudom milyen nők között mozogsz, én 160 centi vagyok, a párom meg 195
minket ugyan nem zavar
Engem is zavarna a nagy magasságkülönbség, ezért keresek én is kifejezetten magas lányokat :D És sajnos tényleg kevés van belőlük, pedig olyan szépek *.*
25/F
Lehet.
Minket meg azért néznek ki, mert 4 centivel magasabb vagyok, mint a párom (ő a ffi).
Bár nekem kényelmetlen, ha túl magas a srác, nem lehet a szemébe nézni, mert fáj a nyakam, stb...
Én 162 vagyok, a párom 198 *-* imádom hogy magas, mindig kerestem a magasabb fiúkat, biztonságosabbnak érzem mellettük a dolgokat, erősnek tűnnek, és kényelmesen oda lehet hozzájuk bújni.
Ja és a szexnél is olyan aranoys pillanatok vannak, amikor a piciségem megmutatkozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!