Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan igaza van a haveromnak, vagy csak próbál lehúzni engem?
Én csak azt tudom, hogy 165 magas vagyok, és még soha nem jött össze (31 éves vagyok). Nem is régen bizony, mikor próbálkoztam egy csajnál, aki szimpatikusnak talál amúgy azt mondta bárcsak magasabb lennék... szóval ha ebből indulok ki, akkor a haverodnak valószínűleg igaza van. A magasság sokat számít sajna.
Nem törvényszerű, hogy ezért elutasítana egy lány, de nekem is erős a gyanúm, hogy ez egy fő oka annak, amiért még nem jött össze nekem sem.
Igen is es nem is. En 171cm vagyok es a ferjem kb 180 cm. Ez nekem ok. Nem volt alacsonyabb pasim de csak egy volt aki 2m koruli volt. Pl az sem adott semmi pluszt.
Nem tudom hogy bejonne e egy alacsonyabb pasi mert nem hozta ugy a sors viszont rengeteg csaj van 160-165cm kozott es gondolom nekik pont tok mindegy hogy a pasijuk 165 cm vagy 2m. De aztan lehet hogy tevedek. De aki ez alapjan valaszt part az meg is erdemli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!