Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők, most komolyan, miért kell olyan játszani hogy mellesleg van barátotok de azért csapjátok a szelet?
Nem értem, miért kell azt hogy van barátotok de azért adjátok a jelet, mintha azt várnátok hogy a férfi nyomuljon rátok..
most is volt példa 2 lánnyal.. Elkezdtünk beszélgetni, valahogy a harmadik mondatába már azt bele rakta, hogy hát a Barátomnak is.., Meg hogy a párom is.. Hol ott semmi köze nem volt ahhoz a témához. De ennek ellenére, mégis odamentek a férfihez, érdeklődtök, adjátok a jelet, mintha arra várnátok hogy a férfi próbálkozzon be. Ha nem próbálkozik be, vagy nem ad hangot rá, akkor egy utolsó gyökérnek könyvelitek, vagy addig csináljátok a feltünést, fesztivált mig észre nem vesz. de ez már mellékes. nem is erre akarok kitérni. A Kérdés, Lányok. Most komolyan őszintén adnátok választ arra, hogy Mit vártok igy egy férfitől? hogy közeledjen, mi legyen az a viselkedés ami megfelelő? Mind emellett mellesleg azt hangoztatjátok, van barátotok, de jelet is adtok meg hangot adtok rá.. Komolyan mit vártok? Arra nem gondoltok, nem logikus, hogy azért nem hajt a férfi mert tudja hogy van barátotok?? Mit terveztek egy ilyen férfivel? Nekem az hol éri meg hogy ki adok magamról minden információt, aztán meg ha szimpi vagyok akkor tartjátok a kapcsolatot velem?.
"de azért adjátok a jelet"
Csak azt hiszed.
Itt valaki nemrég azt is jeladásnak vélte, ha egy nő mozgatja a bokáját míg ül. Van, akinek meg egy mosoly vagy kedvesség is jel.
Szerinted mi jó van abban egy nőnek, ha valakit lecumiz?
Miért tenné, főleg ha nem részeg?
Egónövelés.
De biztos én értettem félre a jelet, amikor az egyik csaj megigazította a hajam és közben fél percre megállt a szánk egymástól pár milliméterre. Vagy amikor egy másik elkezdte fogdozni a combom. Vagy amikor a harmadik random ölelgetett. Mi férfiak, mindig félreértjük a jeleket... :/
Kérdező, az itteni lányoktól ne várj őszinte választ. Itt szinte csak olyan választ látni tőlük, amely szerint a nők tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!