Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni, ha egy srác több lánynak is csapja a szelet?
A 'szél' alatt azt értem, hogy több lánnyal ismerkedik egyszerre komolyabban.
Azt vehetem jó jelnek, ha naponta többször is beszélünk, és egyszer sem volt még olyan, hogy eltűnt vagy nem válaszolt volna, és mindig nagyon kedves, érdeklődő, látszik, hogy meg akar ismerni?
Semmiből.
Nekem volt olyan időszak még régen egyetemistaként, 20-24 évesen az életemben, amikor egyszerre 10-15 lánnyal ismerkedtem.
Abból volt 1-2 akivel már dugtam, másik 2-3 akikkel még csak csók volt és ez mellett másik 5-10, akikkel még nem volt semmi, de nagyon szerettem volna. Mindezt úgy hogy sokat beszéltem mindükkel napi szinten, főleg amikor olyan időszak volt a suliban hogy több szabadidőm volt a sulin kívül. Soha kb egy lány sem sejtett semmit, pedig több tucatnyi lányról volt szó az évek alatt
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!