Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az átlagos vagy az alatti csajoknak is 10-15 pasi
csapja a szelet egyszerre?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány, barátaim közül többen is mondták, nekik nem kellene. Ennek ellenére fenntartom, nekem több mint elég lenne. Minden nap másik sráccal látom beszélgetni, összes vigyorog rá mint a vadalma, eljópofizgatnak, etc. (100% h a lány nem ribizli)
Lassan komolyan nem lehet olyan lányt találni, akiért nem kell egy hadsereggel versenyezni?
Aki emberek közé megy az barátokat szerez. Arról nem mi tehetünk hogy a pasik (nagyrészt) csak akkor barátkoznak ha meg is akarnak fektetni. Amúgy nem mindenkinek csapják ennyien a szelet. Nekem sajnos elfogytak a fiú barátaim. Összesen 3 maradt ebből kettőről tudom hogy alapvetően nem barátnőjelöltnek tart az egyik pedig egy exem akivel jóban maradtunk.
2016. ápr. 4. 23:19
2/11 anonim válasza:
Én azt látom, hogy nem elsősorban a lány szépsége határozza meg az udvarlók számát (a kinézetüket inkább), hanem a nyitottsága. Én például zárkózott vagyok, és félévente egyszer van "jelentkező", de a barátnőim között is ez a tendencia.
2016. ápr. 4. 23:21
3/11 anonim válasza:
Lehet,hogy csak barátkozós.Nem vagyok annyira rusnya,hogy miattam jön fel a bányából a szén,de nem mondanám,hogy minden nap más pasival jópofizok.Van 1-2 ember,akivel jól kijövök,de azok javarészt fiúk,bár ott a legjobbbarátnőm,de az egy más viszony.
22/N
2016. ápr. 4. 23:26
4/11 anonim válasza:
Egyetértek a 2.essel. Hiába nem olyan szép ha népszerű és nyitott akkor nyüzsögnek körülötte. És hiába szép aki zárkózott, akkor is alig akad udvarló. A szépségemről nem tudok nyilatkozni, de zárkózott, csendes vagyok és nem bővelkedem udvarlókban.
2016. ápr. 4. 23:37
5/11 anonim válasza:
Tenyleg a nyitottsagtol fugg. Nalam peldaul senki sem probalkozik, mert nagyon felenk es zarkozott vagyok. Ennyi a titok nyitja. :D szoval ne a kulsovel hozd osszefuggesbe.
23L
2016. ápr. 4. 23:37
6/11 anonim válasza:
Szerintem a zárkózott, csendesebb nőknek is vannak bőven férfiismerősük itt-ott. Az egyiknek chaten, a másiknak a kedvenc játékszerverén, a harmadiknak a sakk-körből, a negyediknek meg a munkahelyén stb. Én is folyton úgy jártam, hogy megismertem egy csendes lányt, aztán kiderült, hogy a melóhelyén legalább hárman össze akartak vele jönni, plusz ketten FB-on csapták neki a szelet, valamint a honfoglalós férfiismerősei is gyakran ráírtak. És akkor állítólag az introvertált csajokat sosem környékezi senki... ugyan már, hazugság. :D Szóval mellettük bizony fel kell kötnünk a gatyát madzagostul, ha valamit el akarunk érni, hiszen valahogy mindig az kerekedik ki a történetből, hogy a férfiismerősei tudatosan vagy tudat alatt vetélytársként tekintenek egymásra. Természetemből fakadóan amelyik nő esetén kiszagolom, hogy küzdenek érte a pasasok, nyersen fog hangzani, de akkor a koncot meghagyom a hiénáknak, hadd versengjenek érte. De ugyanígy járok el akkor is, ha látom, hogy egy-két férfival nagyon bensőségesen kommunikál. (Érintések, pillantások, megnevettetések stb.)
2016. ápr. 5. 01:29
7/11 anonim válasza:
Ipkisz jókat irsz teso,régóta nézem a hozzá szolasaidat és azt kell hogy mondjam igazad van!Sajnos ilyen gane világot élünk ,ilyenkor mindig eszembe jut hogy mennyivel másabb lett volna ha 80as 90es években vagyunk fiatalok 20on evesek,és nem most!!!
2016. ápr. 5. 02:16
8/11 anonim válasza:
A 80-as években is ez ment, sőt a középkorban is.
Csak van olyan pasi, aki ilyenkor tudja, hogy ha a legyeskedők közt lenne esélyes, már összejöttek volna. De a csaj még szingli...
Ki nem xarja le, hogy hányan akarják felszedni!? Most komolyan azért nem jöttök össze vele, mert másnak is tetszik!?
Akkor kell keresni egy bányarémet, aki rajtad kívül senkinek se kell.
Az ilyen csajokat meg hagyd meg nekem, majd én elviszem a kutyák orra elől. ;)
Akit kinézek, azt meg is szerzem. ;)
2016. ápr. 5. 08:35
9/11 Sunshinedoll válasza:
Egyszerűen csak társaságibb ember, nyilvánvaló, hogy sokaknak megtetszik, ha nyitottabb személyiségű. Nekem mindig akkor van egy csomó jelentkező, ha többször eljárok ide-oda, szórakozóhelyre, egyetemi programokra, baráti körbe, viszont ha olyan időszakomat élem, hogy nem megyek sehová, akkor meg nincs senki.
Ennek egy része tök komolytalan közeledés amúgy is.
2016. ápr. 5. 09:27
10/11 anonim válasza:
Szóval, Ipkisz azért ilyen szerencsétlen, mert ha megtudja, hogy valaki másnak is tetszik a kiszemelt lány, akkor ő azonnal feladja... de közben meg panaszkodik, hogy a lányok rá sem néznek, mert alacsony-ocsmány. És emiatt a hozzáállása miatt lett belőle nőgyűlölő. Szééép. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!