Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az átlagos vagy az alatti csajoknak is 10-15 pasi csapja a szelet egyszerre?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány, barátaim közül többen is mondták, nekik nem kellene. Ennek ellenére fenntartom, nekem több mint elég lenne. Minden nap másik sráccal látom beszélgetni, összes vigyorog rá mint a vadalma, eljópofizgatnak, etc. (100% h a lány nem ribizli)
Lassan komolyan nem lehet olyan lányt találni, akiért nem kell egy hadsereggel versenyezni?
2016. ápr. 4. 23:10
11/11 anonim válasza:
#10: Látom, megint sikerül kicsit ferdíteni a mondanivalómon, másképp tálalni a közönségednek, kiragadni a számodra lényeges — számomra kevésbé — részleteket felnagyítva megtörés- és lejáratásképpen, mint húzóproblémát. Az, hogy kinek/kiknek tetszik egy lány, leszarom. Ha nekem bejön, és beszélni akarok vele, akkor beszélni is fogok vele. Viszont ha látom, hogy megy érte a "küzdelem", és a csaj ráadásul élvezi is, akkor szerinted mi keresnivalóm van ott? Vagy éppen akkor, ha meghitten, egymást átkarolva, ölelgetve diskurálnak. Pedig csak "barátok". Vagy nálad dívik, hogy tizenakárhányadikként sorszámot tépsz? Vársz a sorodra, vagy a többiken átgázolva törtetsz érte? Mert szerintem mindkettő undorító. Felőlem... sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!