Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapesti vidámparkban mennyir...

Budapesti vidámparkban mennyire veszik komolyan a magasság korlátozást?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
én úgy vettem észre, hogy semennyire.
2013. máj. 4. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem zárták be? Pár éve mondták mindenhol, hogy bezárják, mert veszteséges.
2013. máj. 4. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan vették.A saját érdekedben vedd te is.
2013. máj. 4. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen komolyan veszik, én dolgoztam ott 2 évet. Főleg az átfordulós játékoknál.
2013. máj. 4. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Miért ne vennék komolyan? Valószínűleg azért van mert ha a megadott értéknél magasabb vagy beverheted a fejed. Te bevállalnád?
2013. máj. 4. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább túl alacsonyak hozzá :) Akkor meg kirepülne.
2013. máj. 4. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,a négy éves kislányommal pár centi miatt csúsztunk volna le egy kicsiknek való hullámvasútról.Felszálltunk,mert akkor épp nem ellenőrizték szigorúan.Az érzés,amit akkor éreztem,mikor alig bírtam tartani a gyermekemet leírhatatlan volt!Csúszott ki a kezemből,miközben én is alig bírtam kapaszkodni!Végül nem lett semmi baja,de az összes erőmre szükség volt!Mikor leszálltunk reszketve és feldúlva álltam pár percig,a lányom mindebből nem sokat érzékelt én viszont megkérdőjeleztem,hogy valóban jó anya vagyok-e!
2013. máj. 5. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Eléggé. Mindenkinek ez az érdeke ugyanis, úgyhogy jól is teszik. :)
2013. máj. 5. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!