Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit számít, ha az ember (lánya) jobban néz ki?
Tévedsz!
Neked ugyanis nem csak a kinézted változott meg, hanem magabiztosabb is lettél, más a stílusod, más a fellépésed.
A fogyás és az ezzel járó jobb kinézet ugyanis nem csak a pasik hozzáállását változtatta meg, hanem téged is.
És a pasiknak nem csak a jobb kinézeted jön be, hanem a magabiztosságod, a határozottságod, és egy csomó minden, amit eddig észre sem vettél magadon. Te viszont az egészet egyetlen okra vezeted vissza, hogy a pasiknak a jobb kinézet kell.
Tévedsz! A pasiknak a jó kinézet vonzó, de ami igazán felkelti a figyelmüket az az új éned
A stílusom nem sokat változott. Eddig is meglehetősen magabiztos voltam, csak most a külsőm jobban passzol ehhez.
Na akkor még egyszer: nem az lep meg, hogy vonzóbb vagyok, hanem hogy volt pár pasi pl munkahelyen is akik nehezebben tolerálták a személyiségem, és hogy ugyanezzel a személyiséggel, jobb testben elkezdtek vonzónak találni, sokkal inkább toleràlják a belsőmet is.
7: ez nem érdekli egyik ilyen nőt sem! Végre rá is felfigyelnek azok a pasik, akiknek csak a kinézet a fontos, így belevetik magukat abba az életbe, amit korábban elítéltek, lenéztek, pedig valójában csak irigyelték másoktól :)
Pofára fog esni? Persze, rengetegszer, de akkor is erre vágyott mindig titkon, így most boldog
Őszintén szólva én az elején azt hittem, hogy faszi vagy. Khm
Szóval ha írásból is átjön akkor Te tényleg elég kemény lehetsz.
"barmit tehetsz a ferfiakkal. Osztonallatok szegenykek.😂😂"
viszont az ilyen tahó pcsákat simán kiszúrjuk, mint amilyen te vagy....akkor még egy patronra se leszel jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!