Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra vonzó az, ha egy lány gonosz? Vagy inkább hátrány?
Erről ez jutott eszembe
Mit értünk ez alatt? Ha az empátia teljes hiányából adódóan mindenkin is átgázoló sz*rházi, akkor nem, nem érdekel - szimplán emberként sem, nemhogy potentciális partnerként.
Ha valamit kompenzál ezzel, onnan még - tapasztalataim szerint - sok türelemmel menthető a dolog. A kérdés... Megéri?
"Ne legyünk álszentek, az emberek 95%-a rosszindulatú"
- Szegény, elképzelni sem tudom milyen helyen nőhettél fel. Biztos xar lehetett. :)
Pedig sajnos igaza van. És a helyzet rosszabb akkor, ha az ember azt hiszi magáról, hogy ő kedves, és nem ismeri fel a saját rosszindulatát.
Az ember alapvetően önző, ami magában hordozza a rosszindulatot.
“”Ne legyünk álszentek, az emberek 95%-a rosszindulatú"
- Szegény, elképzelni sem tudom milyen helyen nőhettél fel. Biztos xar lehetett. :)”
Na itt van az álszentség, amiről beszéltem. Te magad jóindulatúnak tartod, de attól még itt röhögsz, hogy én szar helyen nőttem fel.. Akkor te mitől is lennél különb ezektől a rosszindulatú emberektől??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!