Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány egy párkapcsolatban ha nagy a magasságkülönbség?
Figyelt kérdés
Kb 30 centivel alacsonyabb az a lány aki nagyon tetszik.
Ágyban mennyire zavaró ez?
2021. júl. 18. 12:30
2/8 Dr.med.habil. Genya válasza:
A férjem lazán magasabb nálam több mint 30 centivel, és én szó szerint a magyar átlag nő magassága vagyok pedig. Én egyenesen imádom, nekem gyengém a magas férfi.
3/8 anonim válasza:
Én 196 cm vagyok és sok alacsonyabb lánynak szoktam tetszeni. A legtöbb barátnőm 160-165 cm körüli volt. Hátrányt nem tapasztaltam.
Az ágyban pedig végképp nem zavaró. Minden ülő vagy fekvő helyzetben lehet úgy hajolni, mozogni, hogy fel se tűnjön negatívan a dolog. Még misszionáriusban is lehet egy szinten az arcotok. Van, aki pedig még pozitívan élvezi is hogy a nagy test dominálja a kis testet.
4/8 anonim válasza:
Akkor lenne hátrány ha te lennél alacsonyabb 30 centivel.
5/8 anonim válasza:
Sajnos ma az alap elvárás hogy a pasi legyen 20-30cmel magasabb csajnál.
én 182cmel is ezt érzem őrülj neki ha sikerül olyat kifogni akivel van ennyi különbség.
6/8 anonim válasza:
Számomra nőként csak akkor hátrány, ha a pasi alacsonyabb. Igaz már az is zavar ha nincs minimum 10 cm különbség. A párom 15 centivel magasabb nálam, de azzal se lett volna semmi bajom, ha 200+ centi. ( Én 175 vagyok)
7/8 anonim válasza:
6.
Ezzel kB. minden nő így van. :)
8/8 anonim válasza:
Ha sem téged, sem a lányt nem zavarja, nem is lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!