Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ilyen magasságkülönbséggel párkapcsolat?
Én 164 cm-es pasi vagyok és alakul egy kapcsolat egy 171 cm-es nővel.
Ő azt mondja így szeretett meg de félek hogy ez a különbség frusztrációt fog okozni. Egyébként külsőben is van különbség ő sokkal szebb mint én.
Igen, működhet, ha nem parázol rá. Ha belemegy a kapcsolatba, ő már végiggondolta, de ha folyton ezen feszengsz viszonylag hamar meglátszik, és ha visszatáncol, akkor majd foghatod a magasságodra megint, ahelyett, hogy észrevennéd, hogy az a nagyobbik gond, hogy ráparázol.
Nekem mindig nálam picivel magasabb pasijaim voltak, pedig éna nagydrab palikat szeretem, az előző folyamatosan ezen parázott, rányomta a bélyegét legalábbis kezdetben a kapcsolatunkra, a másik szájából egyszer sem halllottam, hogy zavarná, és engem sem zavar, örülök hogy ez nem téma köztünk. Nem a magassága teszi a férfit.
ha neki így tetszel, akkor nem mindegy mi mit mondunk?
én tuti nem állnék le egy 170 centis pasival se, de ez az én dolgom
Szerintem a lány is irt ide, és ha a helyén kezelitek, simán müködhet, de amint egyikötöket frusztrálni kezdi a dolog, szakítsatok.
Én nem tettem meg (tul késön), és az alacsonyabb exem eléggé lerombolta az önbizalmam, utálni kezdtem magam, a magasságom, stb.
A párom is alacsonyabb nálam, de férfi, szeret (én is öt), és csomot küzdött értem, mert belém szeretett a magasságom ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!