Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nem volt tini korában szerelme az nagy hátrány a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Ez tényleg olyan dolog hogy ha kimarad az embernek az nagy veszteség?
Én fiú vagyok és nem volt, sokan lehetnek még így?
Később még lehetnek sikeres a lányoknál?
2022. máj. 14. 07:57
1/4 anonim válasza:
Nekem katasztrofális károkat okozott a mentális egészségemben. 23 évesen lett először barátnőm. Addigra tele lettem frusztrációval, kisebbségi komplexussal, önbizalomhiánnyal, szorongással, depresszióval, nőgyűlölettel. Kapcsolatfüggő lettem, és öngyilkos gondolatok támadnak. Az egész életem kisiklott, és hiába vagyok már 30 éves, örökre boldogtalan maradok. Olyan, mintha semmi irányításom nem lett volna soha az életem felett, minden döntésem csupa pocsék lehetőség közül hoztam meg. Őszintén szólva, ha holnap reggel már nem ébrednek fel, nem bánnám annyira...
2/4 anonim válasza:
Igen később se fogsz kelleni a kutyának se!
3/4 anonim válasza:
Nem. Ezt nem mondtam, 2-es. Lehetnek még pozitív változások. Javulhat a külseje, örökölhet egy lakást, szerezhet egy zsíros állást, nyerhet szerencsejátékon... nem azt mondom, hogy sok esély van rá, de van rá esély. A saját életemből tudom, hogy van esély a javulásra.
A gond ott kezdődik, hogy mire eljön az a pont, hogy vonzónak tartanak a nők, addigra már annyira tönkremész pszichésen, hogy nem fogod tudni örömödet lelni benne.
4/4 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed, de ha arra célzol, hogy tini korodban nem volt még csajod, akkor hátrányba hoztad magad. Hátrányod meg akkor lesz igazán, ha elmúlsz 30, és nem volt még csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!