Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Papírházasság" miatt a későbbiekben érhet valami hátrány?
Ha van egy kis eszed, akkor pénzért csinálod. Egy ilyenért mostanában 4-5 ezer eurót kérnek.
Bajotok lehet belőle, ha lebuktok. Őt kitoloncolhatják téged pedig leültethetnek. Ha okosan csináljátok, ki lehet játszani a bevándorlásit.
Ok 5 évig nem akarsz esküvőt, de kapcsolatot sem? Hát én biztos nem kezdenék olyannal, aki papíron házas és nem vállalhatom fel normálisan a kapcsolatot, mert mikor jön egy jóakaró, aki feldob benneteket.
Na meg nem vállalnék vagyonközösséget csak úgy. Biztos pont akkor nyernék nagyobb összeget, amit váláskor meg kell osztanom, ha a jó barát netalántán kifordul önmagából.
Elválunk, és kész. Mi van, ha ő később nem akar, mert kényelmes neki így. Aztán írták már előttem a házassági vagyonközösséget. Ha váltok, és nem lesz egyforma vagyont halmoztok fel az 5 év alatt, majd a bíróságon is azt fogod hangoztatni, hogy nem szeretnél felezni, mert ez csak papírházasság volt?
És mi van, ha holnapután besétál az életedbe a nagybetűs igazi. Akkor gyereket sem vállalsz a következő 5 évben, mert papíron a férjed nevére anyakönyveznék? (persze csak ha te vagy a lány).
Szerintem millió indok van, hogy valaki ne keverje magát ilyen hülyeségekbe.
Akkor hajrá, de tényleg nem értem, hogy neked ez miért lenne jó? Melyikőtök fejéből pattant ki az ötlet?
És mit szólnak hozzá a szüleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!