Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem tisztázása miért olyan nehéz?
Szakértők szerint plátói szerelmek esetén érdemes rákérdezi szerelmünk tárgyától arra, hogy vajon ő is táplál-e irántunk hasonló érzelmeket. Ha igen, akkor lehet tovább fejlődni, ha nem, akkor könnyebb lesz az elengedés is.
na igen, de mi van akkor, ha kérdeztem, de nem válaszolt rá az illető semmit?
lehet sejteni, hogy nem vagyok neki közömbös, mondta, hogy gondolni szokott rám... de erre a tisztázó kérdésemre nem felelt, hogy érez-e valamit irántam, hanem azt mondta, inkább zárjuk le, nem magyarázhatja meg az okát, de az ok a felesége lehet.
nem kavartunk, nem szexeltünk, tisztán barátságból fejlődött idáig ez a dolog, minket is meglepett.
de sokat segített volna, ha leírja, nem, nem érzek irántad semmit.
de nem reagált...
azt mondta, érdekli a sorsom, meg gondolni fog rám a jövőben is, de semmi nem realizálódhat köztünk, és épp emiatt kell megszakítsuk a kapcsolatot.
ebből én azt szűrtem le, h. épphogy érez vmit, ami neki most vállalhatatlan.
ezt tisztázandó kereken, világosan rákérdeztem, hogy nem értem félre, erről van szó... de semmi válasz.
és emiatt mérges vok, megérdemeltem volna egy normális választ.
4
ilyen hangot velem kapcsolatba ne üssél meg, vagy jelentelek a modiknak! nyugodtan el lehet húzni a kérdésem alól, ha az számodra hisztike!
jogom van megélni és kifejezni a saját érzéseimet anélkül, hogy te ezért hisztisnek bélyegezz! ez egy fórum, ahová bárki leírhatja, ami nyomja a szívét!
5
szerintem itt ez nem a "kedvel" kategória! ha olyan szintű érzéseid vannak vki felé, h. nem mersz vele tovább kapcsolatba maradni, nehogy kísértésbe essél, az nem szimplán kedvelés szerintem.
amikor pont tavaly én köszöntem el tőle, ő utánam nyúlt, és nem akart elengedni, nem úgy tűnt, mint akit izgat h. van felesége... szóval a lezárás nekem is eszembe jutott, h. ne szenvedjünk.
épp ezért úgy lett volna korrekt, ha ezt megbeszéljük, és normálisan elköszönünk.
de csak egy zaklatott üzenetet küldött, h. most semmit nem tud megmagyarázni, ott leszek a fejében, érdeklem, de le kell zárni.
itt nem arról van szó, h. nyomulnék rá, ahogy mondom, mikor én akartam kilépni, ő nem szerette volna.
csak a tisztánlátás miatt lett volna fontos.
meg én szeretem megadni a dolgok módját, normálisan lezárni, nem így, kutyafuttában, a másikat összezavarodva otthagyni.
Kérdező, miért érzed ezt plátóinak? Számomra tökre egyértelmű, hogy szerelmesek vagytok egymásba, és igen, azért borított most mindent, hogy ne kerekedjen belőle megcsalás, válás stb.
De szerintem szeret téged, és ettől vagy megijedt, vagy megszólalt a lelkiismerete, vagy direkt behülyít, hogy nem tisztázta, ami szerintem is mocsok dolog.
De így majd x idő múlva akár vissza is kúszhat hozzád, szóval stratégiai lépés is lehet, ha a nejével a dolgok mégis zátonyra futnának.
És tkp-en szerintem ők már a szakadék szélén táncolnak, ha te tényező lehettél a ffi. életében eddig is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!