Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem tisztázása miért olyan nehéz?
Szakértők szerint plátói szerelmek esetén érdemes rákérdezi szerelmünk tárgyától arra, hogy vajon ő is táplál-e irántunk hasonló érzelmeket. Ha igen, akkor lehet tovább fejlődni, ha nem, akkor könnyebb lesz az elengedés is.
na igen, de mi van akkor, ha kérdeztem, de nem válaszolt rá az illető semmit?
lehet sejteni, hogy nem vagyok neki közömbös, mondta, hogy gondolni szokott rám... de erre a tisztázó kérdésemre nem felelt, hogy érez-e valamit irántam, hanem azt mondta, inkább zárjuk le, nem magyarázhatja meg az okát, de az ok a felesége lehet.
nem kavartunk, nem szexeltünk, tisztán barátságból fejlődött idáig ez a dolog, minket is meglepett.
de sokat segített volna, ha leírja, nem, nem érzek irántad semmit.
de nem reagált...
22
miért, szerinted a nője fontos neki, ha velem aktívan már másfél éve jóban volt?
22
nemtom te hány éves vagy, de ő már közelebb van a nyugdíjhoz, szval korral is járhat, h. nem borít mindent.
"Eddig is ott volt a nője, tényleg nem láttam rajta, h. zavarná, h. velem felépít egy lelki kapcsolatot, de közben ott a nője."
Ott volt eddig is a nője, akkor tudhattad volna hogy ez egy elég veszélyes felállás. Belefolyni és kijönni belőle is elég veszélyes, pont emiatt.
22. Nem az számít, kivel van jóban, hanem hogy ki mellett marad. A többi csak látszat.
Borítani képletesen, de valamikor szó szerint, amikor kilép egy kapcsolatból és téged választ.
#17! Igen, valószínűleg nem akart továbblépni, de tudta, hogy te meg szeretnéd. Nem akarja, hogy még jobban belehabarodj. Nem írhatta, hogy nem érez semmit, hisz érez, csak nem olyan erősek az érzelmei, mint szeretnéd, és azt akarja, hogy ez így is maradjon. Egyszerűen hozott egy döntést és ahhoz tartja magát, úgy, hogy a legkönnyebb legyen. Azt nem tudhatja, hogy te épp olvastál egy cikket, azért akarsz egy választ. Úgy gondolta, hogyha megírná, hogy ő is érez valamit, akkor te arra terelnéd a dolgot, ami az ő döntésével ellentétes. Nyilván azt választotta, ami közelebb viszi a döntése tartásához, nem távolabb. Az pedig az volt, hogy nem válaszol, bármennyire is fáj neked.
"csak nem olyan erősek az érzelmei, mint szeretnéd"
28
épp azt magyarázom, h. valszeg annyira felerősödtek az érzései, h. már nem tudná folytatni velem azt, amit eddig.
mert eddig tudta, és nem lett belőle viszony.
most meg azt írta, mindennek a fejben kell maradnia, nem léphetünk át egy határt.
ez éppen nem arra utal, h. az érzései kevésbé erősek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!