Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Plátói szerelem tisztázása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelem tisztázása miért olyan nehéz?

Figyelt kérdés

Szakértők szerint plátói szerelmek esetén érdemes rákérdezi szerelmünk tárgyától arra, hogy vajon ő is táplál-e irántunk hasonló érzelmeket. Ha igen, akkor lehet tovább fejlődni, ha nem, akkor könnyebb lesz az elengedés is.

na igen, de mi van akkor, ha kérdeztem, de nem válaszolt rá az illető semmit?

lehet sejteni, hogy nem vagyok neki közömbös, mondta, hogy gondolni szokott rám... de erre a tisztázó kérdésemre nem felelt, hogy érez-e valamit irántam, hanem azt mondta, inkább zárjuk le, nem magyarázhatja meg az okát, de az ok a felesége lehet.

nem kavartunk, nem szexeltünk, tisztán barátságból fejlődött idáig ez a dolog, minket is meglepett.

de sokat segített volna, ha leírja, nem, nem érzek irántad semmit.

de nem reagált...

2022. aug. 11. 22:33
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

9

ő húsvér ember, akit személyesen ismertem, és akivel rengeteg időt töltöttünk együtt, tehát szántunk rá energiát, időt, mindent.

mondom, ne akard megszabni, mit érezzek, ez nagyon friss történés, megélhetem az ezzel együtt járó érzéseimet anélkül, h,. kioktass.

2022. aug. 11. 23:11
 12/40 A kérdező kommentje:

10-es

mindaddig plátói, amíg nem jössz össze a másik emberrel, ennek a kifejezésnek ez a másik értelme, nem csak a viszonzatlan szerelemre mondják, hanem arra is, ahol kölcsönös érzelmek vannak, de a kapcsolat mégsem realizálódik vmi ok miatt.

igen, erre én is gondoltam, h. vhogy direkt nem mondott semmit, h. tisztábban lássak.

2022. aug. 11. 23:14
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a viselkedése alapján nem akar kapcsolatot tartani veled. Fogadd el, hogy ez a tényállás, ez a valóság. Igazából mit akarsz ettől a kérdéstől, hogy "miért?" - mert nem szakadsz le a témáról, pedig megszületett a döntés: NEM. És nem, nem én írtam a nemtomhányadik kommentet.
2022. aug. 11. 23:28
 14/40 A kérdező kommentje:

13

mondom ez egy fórum, ahová az ember kiírhatja, ami érdekli.

jelentve a modiknak! mi az, h. miért nem szakadok el a témától? ez foglalkoztat most, kiírtam a kérdésem.

nehogy már te szabd meg, ki mit kérdezhet itt, és mit gondoljon, érezzen!

2022. aug. 11. 23:32
 15/40 anonim ***** válasza:
0%

#13 a magad nevében szólj! Én pont az ellenkező álláspontot képviselem; kérdező az illető motivációjára kérdezett rá, de te csak azt fújod, mert nem akar semmit.

De órási különbség van aközött, hogy nem akar semmit, vagy olyan élethelyzetben van, hogy nem léphet semmit, én utóbbit látom.

Mert ha nem érdekli ezt a fickót a kérdező, akkor minek mond neki olyanokat, hogy érdekli a sorsa, hogy gondol majd rá meg ilyenek?

Ilyet nem mondunk valakinek, akitől semmit nem akarunk.

Indokoltnak látom kérdező lelkiállapotát, mert végül is ő őszintén viszonyult a pasihoz, az meg homályban hagyja.

2022. aug. 11. 23:43
 16/40 anonim ***** válasza:

Hú, fognak még csalódások érni. Manapság már az is csoda, ha évekig tartó valós kapcsolat után hajlandó személyesen szakítani valaki, nem hogy még magyarázatot adjon. (Ne értsd félre, nem tartom követendőnek, de sajnos, ez van.) Ha mindig válaszokra vársz, bele fogsz bolondulni. Nekem pl.egy exem másfél év kapcsolat és több éves ismeretség után, egyik pillanatról a másikra, nulla előzménnyel(sőt, még előtte arról beszélt, mit hogy hoz valamit legközelebb), bekiabált, amíg mosdóban voltam, hogy akkor ő most elmegy. Mire kimentem, már a cipőjét húzta és, hopp már ott se volt. Soha többet nem láttam, fogalmam se volt, mitől őrült meg. Most akkor egész életemben ezen töprengjek?

Ez a pasi neked mindenre válaszolt a maga módján. Vannak érzelmei, de nem akar veled semmi kapcsolatot, mert ki akar tartani a felesége mellett. Ha ennek okairól kiselődást tartana, az eredmény, akkor is ugyanaz lenne, nem lesz köztetek semmi.

Elhiszem, hogy rossz, de majd megszokod. Én most, 40 éves koromra jutottam el oda, hogy nem keresek válaszokat, mert nem lesznek. Maga az esemény érdekel, mi van, vagy mi nincs. Tök Mind1, hogy miért.

2022. aug. 11. 23:45
 17/40 A kérdező kommentje:

16

de azt nem értem mi változott? eddig is ott volt a nője, tényleg nem láttam rajta, h. zavarná, h. velem felépít egy lelki kapcsolatot, de közben ott a nője.

nem tudom követni, mi változott? fél, h. túllépünk egy határt?

2022. aug. 11. 23:50
 18/40 A kérdező kommentje:

"Vannak érzelmei, de nem akar veled semmi kapcsolatot, mert ki akar tartani a felesége mellett."

16, konkrétan egyetlen árva szót sem írt lezárásként sem a nőjéről, az csak az én feltételezésem, h. esetleg eszébe jutott, h. van egy nője és miatta...

2022. aug. 11. 23:52
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán fontos lennél neki, borítana mindent, ez majdnem biztos.

De neki így kényelmes. Ha durván beléd lenne esve, nem érdekelné a felesége. Vagy megcsalná (ami valljuk be, azért elég gusztustalan lépés) vagy elválna.

2022. aug. 11. 23:52
 20/40 A kérdező kommentje:

19

azt nem tudod, mert nem mondtam, de ő már egyszer elvált, ez a második nője, nem tudom, h. házasok-e.

nem beszélt róla.

2022. aug. 11. 23:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!