Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem tisztázása miért olyan nehéz?
Szakértők szerint plátói szerelmek esetén érdemes rákérdezi szerelmünk tárgyától arra, hogy vajon ő is táplál-e irántunk hasonló érzelmeket. Ha igen, akkor lehet tovább fejlődni, ha nem, akkor könnyebb lesz az elengedés is.
na igen, de mi van akkor, ha kérdeztem, de nem válaszolt rá az illető semmit?
lehet sejteni, hogy nem vagyok neki közömbös, mondta, hogy gondolni szokott rám... de erre a tisztázó kérdésemre nem felelt, hogy érez-e valamit irántam, hanem azt mondta, inkább zárjuk le, nem magyarázhatja meg az okát, de az ok a felesége lehet.
nem kavartunk, nem szexeltünk, tisztán barátságból fejlődött idáig ez a dolog, minket is meglepett.
de sokat segített volna, ha leírja, nem, nem érzek irántad semmit.
de nem reagált...
30
ilyen csak a filmekben van, én tudom, h. anyagilag nem állnak jól, és nem tudom, ha szakítanának a nő hova mehetne, meg csomó ilyen pénz, ház, föld dolog köti össze őket.
meg már ugye nem fiatal, ez is tényező...
#29! Nem azt írtam, hogy magához képest nem erősödtek az érzelmei, hanem nem olyan erősek, mint TE szeretnéd. Jelenleg nem elég erősek ahhoz, hogy a feleségével való köteléket felülírja. Ok., hogy te kitalálod, hogy biztos a közös ház, meg vagyon, meg mit tudom én, mi miatt nem hagyja el, de ő nem mondott ilyet, ez a te fantáziád.
"Jelenleg nem elég erősek ahhoz, hogy a feleségével való köteléket felülírja. Ok., hogy te kitalálod, hogy biztos a közös ház, meg vagyon, meg mit tudom én..."
Ezért írtam, hogy a kifogás csak kifogás marad. Hogy ő ezt hogyan magyarázza, az az ő dolga. A valóság megmutatná, hogy ki az igazán fontos, azt pedig abból látná, hogy a férfi ki mellett marad.
34
"ez a te fantáziád."
hát minden más is, amit te írsz nekem itt kommentben, ennyire erővel a te fantáziád, hiszen bár egyikünket sem ismersz, sem a szitut belülről, vhogy mégis olyan kijelentéseket teszel, mintha jobban vélnéd ismerni ezt az egészet, mint én, aki ebben benne vagyok, és ismerem őt.
ez a tipikus gyk-s okostóni jelenség!
#37! Itt azért van van baj! Nézd, én próbáltam neked segíteni, de nem lehet, menthetetlen vagy.
Igen, az én fantáziám. De van egy rossz hírem, minden válaszoló a saját fantáziáját írja le, mivel egyikünk se a pasid gondolata. Mire számítottál? Majd megjelenik itt a pasikád, és leírja, hogy mit gondol, mert szereti a kihívásokat, azért nem ott válaszol, ahol írtál neki?🙄
Eddig egyik válaszoló válasza se felelt meg, mert te jobban tudod. Igazad van, te jobban ismered, mint mi, akkor te tudod, mi a válasz. De akkor minek tettél fel idegeneknek kérdést?
Hagyjuk a fantáziákat, nézzük a tényeket. Nem válaszol a kérdésedre, mert nem akar. Fogadd el, vagy ülj a s.ggeden és várd meg, hogy meggondolja magát.(Nem fogja.) Vagy, ha már úgyis azt mondta, hogy a fejében leszel, akkor ha már ott vagy, kilesheted a gondolatait a papának😉
De az, hogy minket b@szogatsz, mert nem válaszolunk a pasikád helyett, az nem megoldás. Nem arra való az oldal.
Kérdezni lehet, de ha véleménykérdést teszel fel, akkor fogadd el, hogy a válaszolók a saját fantáziájuk alapján fognak válaszolni.
😂😂😂😂😂
Ok, akkor a francnak kérdezgetsz idegen embereket? Ha nem tetszik, amit mások mondanak, akkor írd le egy papírra, amit akarsz, és olvasgasd, amikor igényed van rá.
Jó ég, milyen frusztrált, hisztis, idióta emberek vannak 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!