Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de nem szerelmes?
Április óta vagyunk együtt. A napokban kiderült, hogy szeret, de úgy gondolja, ez nem szerelem. Szeret velem időt tölteni, komolyan tervez. Tisztel, érezteti, hogy fontos vagyok számára, ahogy a kapcsolatunk is. Tesz azért, hogy jól működjön, ahogy én is.
Habár volt már ezelőtt is kapcsolatom, sosem voltam még szerelmes, most mégis úgy érzem, beleszerettem.
Korábban már szó volt arról köztünk, hogy habár egyikünk sem érzi azt, hogy eluralkodnának rajtunk a mindent elsöprő érzelmek, mégis stabilnak érezzük a kapcsolatunkat.
Most pedig kiderült, hogy nem is szerelmes. Csalódott vagyok. Bánt, hogy "nem vagyok elég jó", hogy szerelmes legyen.
Érdemes ezt így folytatni? Ha minden más rendben van...
Húsz év után szokták az emberek azt mondani, hogy a szerelmük átalakult szeretetté, nem egy pár hónapos kapcsolatban azt, hogy sosem volt jelen ez az érzés. Kialakulhat még?
Ő 26 éves, volt már szerelmes ezelőtt elmondása szerint, én 24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!