Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik igaz szerelem?

Figyelt kérdés
Vagy az emberek csak használják egymást szexre, költségek felezésére, pénzre, stb?
2022. aug. 11. 14:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
3 : érdekes , én 15-18 éves korom között voltam halálosan szerelmes és kb 10 év után felejtettem el valamennyire az illetőt. TIzenévesen sokkal intenzivebben és tisztábban éli meg az ember a szerelmet . Én a felnőtteknél látom, hogy nagyon erősen benne van a kapcsolatokban a függés, az érdekek, az anyagiak, tele vannak párkapcsolati problémákkal és annyira megkeseredetteké válnak, hogy semmilyen érzés nincs bennük, nem hogy szerelem.
2022. aug. 11. 14:42
 12/25 anonim ***** válasza:

"Nyilván az a vak szerelem is amit a tinik éreznek csupán szexuális vonzalom."

Előző vagyok, én voltam halálosan szerelmes, hősszerelmes tini. Egyáltalán nem érdekelt a dolog szex része sokáig.

2022. aug. 11. 14:43
 13/25 anonim ***** válasza:
Létezik igaz szerelem, de az is hamar elmúlik.
2022. aug. 11. 14:46
 14/25 anonim ***** válasza:
42%
Kizárt. Ha lenne, akkor Mo.-n nem lenne ilyen sok használt ember, akinek már volt vagy min. 3 kapcsolata, 2 válása, és min. innen-onnan összejött porontya...
2022. aug. 11. 15:35
 15/25 A kérdező kommentje:

10

Egy pszichológus csak jobban ismeri az emberi természetet mint te hisz ez az ő területe amelyet évekig tanulmányoz.

2022. aug. 11. 15:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mit gondol a kommentemről! Meg fogsz lepődni.
2022. aug. 11. 15:43
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem létezik. Csak az emberek most isten helyet ezt találták meg vallásként.
2022. aug. 11. 16:09
 18/25 anonim ***** válasza:
7. Na ezek a pszichológusok! Tisztelet a kivételnek. Szánalmas!
2022. aug. 11. 21:13
 19/25 A kérdező kommentje:

18

Ha jobban belegondolsz az emberek mind ösztönlények, csak kitaláltak magasztos magyarázatokat mindenre.

2022. aug. 11. 22:27
 20/25 anonim ***** válasza:
19. Igen ösztönlények, de ne ezt állítsa be standardnak. Az ösztön fölé lehet emelkedni és akkor már megjelennek az emberi tulajdonságok. Amúgy csak állatok lennénk, önző vágyakkal, mások kihasználásával.
2022. aug. 11. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!