Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik igaz szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik igaz szerelem?

Figyelt kérdés
3 alkalommal már éreztem nagyon erős vonzódást emberek iránt. Csak rájuk tudtam gondolni, rózsaszín felhők, tudjátok, minden megvolt. Ebből a háromból, csak a harmadikkal sikerült, egy rövid távú dolgot kialakítanom. Ő nem gondolta komolyan. Eléggé összetört, és igazából azóta keresem újra azt az érzést amit vele éreztem, mielőtt vége lett, csak természetes olyannal, aki viszont érzi ezt. Nem nagyon találtam, kapcsolatom se volt soha ezen az egy hónapon kívül , csak alkalmi. Erre pedig nagyon vágyom. Hogy megtaláljam az igazit. Most randizgatok valakivel. Tökéletes. Jól néz ki, hasonlóan gondolkodunk, vicces, jó a szex, de nincs meg az a plusz érzés, és az van bennem, hogy menni akarok vissza a húspiacra keresgélni a tökéletes partnert, és összefeküdni mindenkivel, élvezni az életet,utazni külföldre, bulizni stb... Már beszélgetek egy másik személlyel aki nagyon vonzó, de abszolút nem olyan, hogy hosszútávon alkalmas lenne vagy hogy el tudnám képzelni végleges partnernek. Viszont az elsővel még nem is köteleződtünk el, pedig múltkor rákérdeztem nála, hogy mennyire gondolja komolyan. Mondta, hogy párszor gondolkodott, de majd beszéljük meg legközelebb. Jött a busz, mennie kellett a dolgára. Azóta egyszer találkoztunk, együtt sütögettünk, meg folyamatosan beszélgetünk, de ez nem jött fel újra, én pedig nem fogom megint felhozni. Szóval logikus lenne, hogy ezzel a személlyel akarom komolyan, de nincs meg az a plusz érzés ami a korábbi háromnál volt. Amikor értük voltam oda, akkor nem is tudtam másra gondolni vagy mást megnézni. Mostmeg már chatelgetek egy másik személlyel... Nem tudom... Mit kéne tennem?
2022. ápr. 23. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem létezik. Vagy ha mégis, akkor millióból egy...
2022. ápr. 23. 23:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval ne várjak arra a plusz extra érzésre, hanem próbáljak hozzá elköteleződni, mert minden stimmel köztünk?
2022. ápr. 23. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtam. Mimdenki maga tudja eldonteni, miben hisz és mi a jó neki.
2022. ápr. 23. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Van de az még nem jelenti azt, hogy tényleg jó is lesz a kapcsolat.
2022. ápr. 23. 23:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az elején igen is érezni kell a rózsaszín ködöt.Mert ha már most eltudnád mással képzelni, mi lesz később?
2022. ápr. 24. 02:08
 6/7 anonim válasza:

Mindenhol kifelejtik, hogy még a nagyon erős vonzalom esetén is (meglátni és megszeretni) sokat kell "dolgozni" egy kapcsolaton.

Isten igazából úgy néz ki a dolog, hogy ha sokat teszel a párodért, akkor igazivá TUD VÁLNI :)

2022. ápr. 24. 06:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Létezik. Addig, amíg ki nem derül, hogy egyoldalú volt. Ez kb. az átverés felfedezésének időpontja.
2022. ápr. 24. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!