Létezik szerelem 40 felett?😊
Játszuk ma azt,hogy ez egy társkereső! Én tényleg azt keresek,nem játékból..bár nem itt éd nem mindenáron.Ám ma Valentinnap,hátha szerencsénk lesz😊Sose tudi..
Ha 40+vagy,de nem több mint 50
180⬆️
független
értelmes,szórakoztató,nyitott
nincs kigyurt bomba tested,de azért térdig sem lóg a hasad
szép a mosolyod és jó az illatod
akkor engem keresel,engedd,hogy meglepjelek! Írj privát üzit és ha összetudunk rakni fejenként 3 értelmes mondatot akkor folytatjuk fb on.
Egy csoda vagyok,ne hagyd ki😊
Játsszuk, hosszú -sz.
Valentin-nap, kötőjeles.
Ilyen helyesírással tanultabb ember szóba sem áll veled!
Én mindenben megfelelnék a kívánalmaidnak és még a helyesírásodat is elnézném.
Viszont nem élem az életemet közösségi oldalakon így a fb.-on sem vagyok fent. Nálam kizárólag olyan nő jöhet szóba, aki nem a virtuális platformokon éli az életét, hanem a valóságban.
(Arról az apróságról már nem is beszélve, hogy egy értelmes férfinek nem elég annyi, hogy "nő vagyok".)
Bocs.
Nem azoknak szól az üzenetem akiket nem érdekel,kár kötözködni.
Mondjuk magyarázkodhatnák ,hogy 40 felett miért ide írtam,de nem fogok.
Aki 40+ az tudja,hogy esetleg egy nő nem fog mondjuk kisvárosban kocsmázni csak ,hogy felszedjen valakit.
Esetleg a munkája olyan,hogy nem ér rá másképpen?
Igen van elvárásom,hiszen tudom mit akarok.
Szerb suliba jártam ,így igen van gond a helyesírásommal.
Ja,nem itt fogom megtalálni életem szerelmét,de gondolom te is unalmadban vagy itt kedves kötekedő.
Ismerj meg egy embert,mielőtt ítélkezel.
Nyugi!
Rengeteg olyan hímnemű van ezen az oldalon akiknek teljesen elegendő az is, hogy nem férfi vagy. Majd később írnak, csak ők még dolgoznak az építkezéseken...
Szia! Én egy jovágású 20onéves vagyok.40 és milftől nincsen jobb ;) ha ezúttal kivetelt tennél nyugodtan írj ram.
Ha nem, akkor 40+ normálisat itt úgy sem fogsz találni!!!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!