Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik az első látásra szerelem jelensége?
Egyszer volt velem ilyen életem során. Korábban én sem hittem benne, egyébként, de amikor először találkoztam vele, már akkor és ott (és nem utólag) felmerült bennem, hogy basszus, tünde szemem mit lát :D És ahogy a nap folyamán egyre több időt töltöttünk együtt ez csak egyre erősebb lett, abszolút úgy éreztem magam, hogy én soha többet nem akarok tőle elbúcsúzni. Miután megtörtént is csak álmatlanul forgolódtam még órákon keresztül hajnalban és nem tudtam másra se gondolni, csak rá és hogy vajon találkozunk-e még.
És mindezt úgy, hogy akkor (még) volt egy párom, szóval nem arról volt szó, hogy nagyon kerestem volna a lehetőségeket meg a nagy szerelmet. Aztán mégis villámcsapásként ért az érzés, amivel soha addig és azóta sem találkoztam. Kb tényleg ez a "hazaértem" érzés, amikor a közelében voltam.
És ez még most is tart, közel 10 évvel és 2 gyerekkel később, mert szerencsére amúgy ez az érzés kölcsönös volt :) A megismerkedésünket követő napon szakítottam az exemmel, szóval igyekeztem annyira korrekt lenni, amennyire a helyzet engedte, és úgy kezdtem el randizgatni ezzel a bizonyos első látásra szerelemmel.
Létezik de akkor ha Chad vagy.
Az ilyen kapcsolatok a szexuális vonzalmon alapszanak, hiszen ha nem is ismered a másikat de mégis akarod őt akkor egyszerűen csak meg akarod bhaszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!