Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz olyan lányt taláni aki tud szeretni?
Figyelt kérdés
Fiatal lányok többsége ilyen látszat kapcsolatot akar a legmenőbb fiúval. De az nem az őszinte szeretetről szól.
Én meg olyan lányt szeretnék akivel kölcsönösen szeretjük egymást.
2022. aug. 10. 19:12
1/7 anonim válasza:
És te mindnek belelátsz a kapcsolatába, nyilván.
2/7 anonim válasza:
Mert ez a példa előttük. Ez egyre csak rosszabb lesz. Igazából már is egy kérdés, hogy aki nem ezt követi, az hogy lett más?
3/7 anonim válasza:
Tudnak azok szeretni csak elsősorban saját magukat. Ha azt akarod hogy téged is szeressen valaki akkor próbálj meg olyan emberré válni akit szeretni lehet. A nők nem a jókisfiút tudják szeretni hanem a férfit, már a fiatal csajok is a férfiasságot keresik, a férfias külsőt és személyiségjegyeket. A fiatal srácok közül is azok a legsikeresebbek akik érettebbnek néznek ki a koruknál, magasak, izmosak, magabiztosak. Velük akarnak dugni a csajok és hozzájuk fognak kötődni miután dugtak velük mert a jó szex nagyon elmélyíti a nőknél a kötődést. Elsősorban ez az amit szeretetként határozunk meg. Persze ott van a személyiség meg minden de az az igazság hogy a szexhiány vagy a rossz szex megöli a legnagyobb szerelmet is hiába tökéletes a személyiség. Szóval az a lényeg hogy minden az állati ösztönökből fakad, így a szeretet is végső soron.
4/7 anonim válasza:
Lefordítom:
Aki nem lúzer és ronda pasit választ, az csak látszatból van a pasijával.
Brühühü
5/7 Noren1989 válasza:
És olyat se talàlni, aki jól copik.
6/7 anonim válasza:
ne siránkozz már senkit nem érdekel hidd el
7/7 anonim válasza:
Nem nehéz csak nektek,pont az nem kell,aki szeret is.Én pont ilyen helyzetben vagyok,a pasi azért dobott engem,mert őt megbántotta egy csaj,és nem tud bízni,én hülye meg totál belezugtam,de neki nem kellek.Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!