Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom attól félni hogy nem fogok olyan nőt taláni aki szeretne gyereket?
Figyelt kérdés
Én még egy olyannal sem találkoztam aki vágyna rá, meg aki megnézné a kisgyereket az utcán hogy milyen aranyosak.
Alig várom hogy gyerekem legyen, csak találnék hozzá párt.
2022. máj. 16. 21:33
2/8 anonim válasza:
Azt mondjuk miből gondolod, hogy tőled akarna bárki is? Azért kérdezem, mert lehet itt a gond, nem az, hogy egy nő se akar gyereket :).
3/8 anonim válasza:
Nincs okod rá, sok nő akar gyereket.
Én is szeretnék, de csak olyan férfitól aki nem fél a felelősségtől.
4/8 anonim válasza:
Mindehhez hány éves vagy, és milyen hosszú kapcsolataid voltak?
Lehet, hogy a nőket a víz leverte, amikor megjegyezted az első randin, hogy te mihamarabb gyereket szeretnél. Ez nőben is ellenszenves, ha a párját potenciális megtermékenyítőként keresi.
5/8 anonim válasza:
Egzisztenciát megteremtetted már hozzá? Éjszakázások, pelenkázás, babahányás is ok? Vagy azt majd mind a nő csinálja?
6/8 anonim válasza:
A nők többsége akar gyereket. Hány éves vagy? Csak mert azért 25 év alatt még valóban nem akarnak.
8/8 anonim válasza:
Van. Alig van már olyan nő, aki akarna gyereket, a liberális-feminista propagandának köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!