Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy hogy évek óta szeretne barátnőt de nem tud taláni?

"Mások meg már mennyi jót átéltek ennyi idős korukra."
és mennyi rosszat :D
én is hosszú éveken át voltam egyedül, de általában megvigasztalt, hogy a párkapcsolat negatív oldalait is megúsztam, sokkal kötetlenebbül élhettem az életem

Sokan vannak ezzel így.
Ha nem vagy helyes pasi, akire felfigyelnek a lányok, úgy nagyon nehéz ismerkedni.
Sok visszautasítást kaphatsz, mire találkozol egy olyan lánnyal akinek megfelelsz.

Manapság csak az nem talál bnőt, aki nem akar. Olyan korban élünk, hogy bárkire ráírhatsz, nem fognak kinézni és nem is a lány apjától kell engedélyt kérni.
A te gépezetedben van a hiba!

"Manapság csak az nem talál bnőt, aki nem akar"
Meg aki nem tetszik a lányoknak, azt kifelejtetted.

Azért kiváncsi lennék, hogy a kérdező milyen választ vár az ilyen kérdésekre? Mert ha valaki azt írja, hogy van nője, és ő abalfék akkor persze lepontozza( meg a sok irigy is) pedig ez is válasz a kérdésre. 😉. Hiszen az illető nem "úgy van".
Ilyen, és hasonló szöveggel meg ne akarjon senki itt nőt felszedni, mert ez inkább szánalmas.

ha meg jól néznél ki, akkor azon menne a sírás, hogy a nőknek csak a pénz kell
ha a pénz is meglenne, akkor azon menne a sírás, hogy a nőknek csak nagydumás bunkók kellenek
mindig lehet kifogást találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!