Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy hogy évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy hogy évek óta szeretne barátnőt de nem tud taláni?

Figyelt kérdés
Olyan rossz érzés ez, hogy ugyan ott tartok mint ahol évekkel ezelőtt. Mások meg már mennyi jót átéltek ennyi idős korukra.
2020. dec. 4. 23:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez van fogadd el és keresd másban a bulldogságot. :)
2020. dec. 5. 00:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mások meg már mennyi jót átéltek ennyi idős korukra."

és mennyi rosszat :D

én is hosszú éveken át voltam egyedül, de általában megvigasztalt, hogy a párkapcsolat negatív oldalait is megúsztam, sokkal kötetlenebbül élhettem az életem

2020. dec. 5. 00:24
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Nem! Van barátnőm, és most utasítottam el egy nálam jóval fiatalabb kolléganőt, aki hallotta, hogy nagy a farkam és szeretné ha lerendezném.
2020. dec. 5. 05:01
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

Sokan vannak ezzel így.

Ha nem vagy helyes pasi, akire felfigyelnek a lányok, úgy nagyon nehéz ismerkedni.

Sok visszautasítást kaphatsz, mire találkozol egy olyan lánnyal akinek megfelelsz.

2020. dec. 5. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Manapság csak az nem talál bnőt, aki nem akar. Olyan korban élünk, hogy bárkire ráírhatsz, nem fognak kinézni és nem is a lány apjától kell engedélyt kérni.

A te gépezetedben van a hiba!

2020. dec. 5. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Rossz erdoben keresed.
2020. dec. 5. 11:36
 7/12 anonim ***** válasza:

"Manapság csak az nem talál bnőt, aki nem akar"

Meg aki nem tetszik a lányoknak, azt kifelejtetted.

2020. dec. 5. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért kiváncsi lennék, hogy a kérdező milyen választ vár az ilyen kérdésekre? Mert ha valaki azt írja, hogy van nője, és ő abalfék akkor persze lepontozza( meg a sok irigy is) pedig ez is válasz a kérdésre. 😉. Hiszen az illető nem "úgy van".

Ilyen, és hasonló szöveggel meg ne akarjon senki itt nőt felszedni, mert ez inkább szánalmas.

2020. dec. 5. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
9%
Az 5-ös hülyeségeket ír. Ha valaki nem néz ki elég jól, akkor le se fogják szarni. De az a baj, hogy egy idő után szinte mindegy, hogy ki vagy, úgyis találnak kifogást az elhagyásra vagy legalább a félrekúrásra.
2020. dec. 5. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

ha meg jól néznél ki, akkor azon menne a sírás, hogy a nőknek csak a pénz kell

ha a pénz is meglenne, akkor azon menne a sírás, hogy a nőknek csak nagydumás bunkók kellenek

mindig lehet kifogást találni

2020. dec. 5. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!